3dagar kvar!

Nu är det bara två dagar kvar till uppcon! Jag längtar så efter att komma dit och cosplaya! Men kommer nog mest att springa omkring som en galning för att hitta en massa saker att köpa!

Hoppas bara på att min Saber dräkt kommer snart! Jag vill ha den! Jag vill HA DEN!

-Jin-sama.

B.L.Y.Gcon

Nu har jag hittat ett till konvent som är sommarlovet dessutom! Under dagarna 17-19juni är blygcon igång! Tyvärr fick jag reda på det så sent då sista anmälningsdagen är imorgon så sorry!

Kort om B.L.Y.Gcon:

-Yaoi, yuri, shounen ai manga/anime konvent
-Samlas alla yaoi,yuri dyrkare!
-I stockholm centrum


Ja mer finns att titta på den här sidan: http://blyg.eu/?nav=1 
Ska så gå nästan år! Om det finns ett nästa år!!! Gah! Iallafall ska jag på närcon med eller utan Kaeru-hime. Närcon är i linköping under början av augusti så blir en bra avslutning på sommarn!


-Jin-sama.

Ledig

Att det känns skönt att man är ledig flera dagar i rad nu! Det är bara en liten stund under tisdagen som man måste dra till skolan för att skriva under sina slutbetyg och sedan på torsdag bär det av mot Uppsala! Jag längtar!

Idag firade vi morsdag tillsammans med min farföräldrar och lite kompisar till dem! Det var jätte trevligt även om jag själv fortfarande känner mig lite yr sedan balen... -.-' Jag hoppas på att min Saber dräkt kommer innan jag åker till uppcon annars blir jag verkligen deprimerad....


-Jin-sama.

Sekai-ichi Hatsukoi avsnitt 8!

Nu är avsnitt 8 ute!


-Jin-sama.

Uppcon11

En vecka kvar och sedan bär det av mot Uppsala! Jag längtar! Och det kommer att bli så roligt att springa runt och leka i tre dagar och göra en massa cosplay-poaser! Just det! Något som ni alla borde veta så kanske jag inte kan cosplaya Saber på uppcon... :( Allt beror på om min dräkt hinner komma innan jag och Kaeru-hime åker. Jag så hoppas på det!
 


Kommer åtminstonde cosplaya Suigintou dock inte med röda ögon, då jag inte har pengar till att skaffa det... Så får ha min normala ögonfärg vilket är blå >.<


-Jin-sama.

Myt. Kapitel 2.

Oishi hade hört någons skrik då han tagit sig ut på gården och undrat vem det var. Alla andra gudar, förutom han själv, var på mötet på platan. Han försökte komma på vart han hört rösten innan men kunde inte minnas vart. Utan att tänka mer på det letade han sig nerför trappan som ledde ner från tornet, som han befunnit sig vid. Han hade många tankar i sitt huvud. Sin fars heder, Sai, ondska och kärlek cirkulerade i hans tankar. Han hade varit tvungen att välja, välja mellan sin kärlek och sin plikt. Inget hade varit som han trott. Då Hoppets gud äntligen kom ner från tornet möttes han av en hemsk syn. Blod. Vart han än såg sipprade sig blod nerför de förhistoriska byggnaderna, inga kroppar syntes men Oishi visste redan vilka blodet tillhörde. Först kunde han inte tro att det var sant. Blodet tillhörde ingen annan än de dödliga. Hur det kommit hit visste han inte men sanningen i vad som hänt skulle han inte få reda på än. Oishi följde gången av blodstänkta byggnader, mot porten som ledde till den mänskliga världen. Ingen hade han ännu hittat och det gjorde honom frustrerad, vem hade kunnat göra något sådant? Tillslut hittade han Keishi. Keishi var bunden till en påle och hans en gång ståtliga vita vingar låg vid hans sidor, uppbrända. Oishi hade bara stannat till och beskådat synen, utan ett ord eller tårar. Inom kort gick Hoppets gud fram till sin kära broder och höjde handen för att röra vid honom.


   ”Keishi…” Rösten var sprucken och då Hoppets gud rörde vid det stela ansiktet såg han hur Keishis minnen forsade fram genom honom. Kekanona. Den svarta skuggliknande besten kunde inte varit någon annan än hon, gudinnan av ondska. Plötsligt tycktes något gå upp för vår sorgsna gud, hans syster hade återvänt.



   I grottornas inre vandrade Sanningens gud. Kekanona hade lämnat honom där för att sätta igång sin hämnd mot de gudar som fängslat henne. Sai visste inte vad han skulle göra, inget lockade honom numera. Tydligt kunde han känna Oishis känslor då han var fortfarande bunden till honom. Om några dagar skulle det vara över, då skulle han inte längre finnas. Han skulle sjunka in i det mörker som väntade honom på andra sidan. Då Sai mindes mörkret rös han till. Han ville inte tillbaka men var tvungen. Vår kära Sanningens gud kände sig hopplös, varför hade han valt att gå till den mörka sidan? Inte långt bort från där Sai vandrade tycktes sprickan som Kekanona gjort på kristallen att brista. Den växte sig större och starkare så att till sist en hand blev synlig i dess spricka. Kekanonas son hade varit under flera årtionden varit fast inuti denna kristall, men aldrig haft kraften till att komma ut. Tack vare hans mammas utbrott, över att han kommunicerat med flickan, hade sprickan varit tillräcklig stor för honom att bryta sig fri. Yukito, som var hans namn, kämpade att få sprickan att bli större men Sanningens gud hade redan upptäckt hans flyktförsök. Innan Yukito hann göra något var det redan försent.


   ”Rauj soru nio Yukito ni embro.” Sai såg på medan kristallens spricka än en gång slog igen och Yukito var åter fången. Sanningens gud kände sig lättad, om Yukito skulle ha lyckats fly skulle Kekanona säkerligen inte ge honom samma värme som innan. Plötsligt skar sig ett minne in i honom. Sai var åter vid den sjö som han och Oishi tillbringat mycket tid vid. Hoppets gud såg på honom med sorgsen blick. Sai ville gå fram och lägga armarna om honom men lika fort som minnet kommit försvann det.


Bal!

En dag kvar och nervositeten växer! Inte för att jag tror att jag kommer att ramla i min klänning eller något sådant... Det jag är mest orolig för är håret... Imorgon ska jag till frisören kl. 11 och göra igjordning det! Ska köra japansk stil på det med raklugg! Vad jag saknade luggen då allt hår var uppsatt och därför ska jag ha det på balen!

Bilder kommer läggas ut LÅNGT efter, kanske några dagar efter, då man är helt slut efteråt!


Och till helgen får vi inte glömma att det nya Sekai-ichi avsnittet kommer ut!
-Jin-sama.

Picknick!

Ja som ni kanske ser på rubriken så handlar detta om picknick. Då jag och Kaeru-hime var på mangaklubben beslutades det att vi skulle ha en picknick eftermiddag med hela gänget en sista gång under sommarn. Vi ska själva ta med oss BENTO men drickan fixar Mi, vår mangaklubbsledare! Längtar så till den 15juni men kommer bli en sorgsen dag då man sedan skiljs från allt och alla när man flyttar till hösten!


(I feel for you!)

Något som jag och Kaeru-hime halft har bestämt är att vi ska någongång i framtiden cosplaya vocaloid! Vi har funderat på att göra en yaoi debut med Kaito & Gakupo men även om vi ska cosplaya tvillingarna från vocaloid! Men som tur var har vi lång tid på oss att bestämma vad vi vill göra, då nästa con (som jag vill gå på) inte är förens i augusti!



-Jin-sama.


Sista mangaklubbsträffen...

Det hela känns dystert och sorgset... Tack vare att man flyttar till växjö i höst så kommer jag förmodligen inte kunna åka dit. Kanske jag lyckas göra det en eller två gånger per år men mer blir det nog inte. Huh-.- för att inte tänka mer på det ska jag titta på nya avsnitt på serierna jag ser på och sedan bestämma mig för vad jag ska cosplaya som inför dagen. 


(Jag känner med dig Lelouch-sama! T-T)

Sista dagen på mangaklubben blir en cosplaydag!

Det du ser kanske du aldrig ser igen
Tänk på dina vänner, familj och getter
Utan dem klarar du inte av det
Följ mig till världens början
Och lyckligt finner du livets lycka
Av: mig>-<

-Jin-sama.


Pirates of the carribean!

Idag såg jag på bio med min familj och Usagi-san! Filmen var otroligt bra och välgjord! När jag kom hem från bion började jag spela the sims medeltiden men har fastnat då min monark ska gifta sig... Kan inte komma på hur tjuven man får simarna gifta och ger nu upp. Står inget om det på internet vilket suger...


-Jin-sama.

Student-presenter!

Nu har jag äntligen gjort färdigt mina kompisars studentpresenter vilket blev var sin voodo-style docka (min stil på!). De tog nästan hela em att göra men det var värt det! Nu behöver man inte beskymra sig om det längre utan kan fokusera på allt annat, som att spela the sims medeltiden!

Hade tänkt lägga ut foton på dem men eftersom Kaeru-hime tittar på bloggen rätt ofta så kan jag inte göra det... Hon är ju trotts allt en av dem som ska få en voodo-docka... Nu är det bara två veckor kvar till uppcon! Jag längtar som bara den!

-Jin-sama.

Sekai-ichi Hatsukoi avsnitt 7!

Nu har avsnitt 7 kommit ut! Ska bli jätte spännande att se avsnittet!


-Jin-sama.


Vals inför balen!

Idag tränades vi allihoppa som ska gå på balen vals! Det var riktigt kul, även om min danspartner inte dök upp. Dansade då med Usagi-san & Kaeru-hime & Risu-chan.

Igår så hade jag lite saker att ta tag i... Hade engelska-lektion, lyssnade på information om balen och sist men inte minst bestämde inför idag!

Det som bestämdes igår hade vi med i firandet för förskolansdag! Det kom sammanlagt 500 barn, men de vara alla uppdelade i två grupper. Vi sjöng, hade ansiktsmålning och fikade! Det hela var jätte trevligt och barnen ÄLSKADE min rosa lockiga peruk som jag hade på mig idag! Kaeru-hime hade också på sig en peruk dock en kort blå, som inte ville sitta som den skulle... Kame-chan var också med oss och tog hand om alla barnen, vi hade jätte trevligt ihop!


-Jin-sama.

Boende!

Nu har är äntligen boendet & bussbiljetten betalade inför resan till uppcon! Nu så är det bara några få veckor kvar innan det är dags att bege sig av mot uppsala. Visst känner man sig ännu fattigare nu när man betalat allt men som tur är går man ut snart och får troligtvis pengar!

Idag kom, flera av dem NYA serierna jag tittade på, ut och det kändes skönt att ha något att titta på! Blev lite besviken på SEx pistols, mangan är hundra gånger mycket bättre! Andra avsnittet hoppade så värst mycket att det blev lite svårt att hänga med...


-Jin-sama.

SEX PISTOL!

Äntligen! ÄNTLIGEN  säger jag bara! Har väntat i flera månader på att avsnitt två ska komma och nu när jag tittade så hade avsnittet kommit! Jag höll inne ett skrik för att inte väcka folket som sover här hemma! Nu ska jag titta på avsnittet innan jag sätter mig i min säng och läser min bok! Jag säger bara en sak! Thank god for the internet!

(I just love it)

-Jin-sama.


Bibbcon!

Okej, jag kom dit rätt så sent och missade en del men hann träffa Matthew och köra lite Maffia med alla de andra ifrån mangaklubben. Kaeru-hime hade dock hunnit åka hem innan jag kom! Kändes väldigt konstigt att åka hem i min dräkt & gå på stan med den... men tyckte ändå att det var kul!

Här kommer lite bilder, tågresan hem.



-Jin-sama.

Sekai-ichi Hatsukoi avsnitt 6!

Nu har avsnitt 6 kommit! Ska inom kort titta på den! Ska bli jätte spännande att få reda på vad som hände sedan! Idag har jag varit på modell-fotografering tillsammans med Kaeru-hime & Usagi-san men tyvärr var det för dyrt för mig att köpa några foton...


-Jin-sama.


Morgondagen!

Imorgon är det dags för Bibbcon! Längtar verkligen till det! Fast det som är synd är att jag inte kan vara med under hela bibbcon, då min syster tar konfirmationen... Bibbcon är ett spelkonvent på biblioteket i jkpg men vi som är med i mangaklubben ska få cosplaya och roa oss där också! Resten av mangaklubben kommer att vara där från 11-17 medans jag hoppas på att jag kan komma dit vid fyra! Men förhoppningsvis stannar dem flesta kvar till sju eller något så att jag kan få umgås med dem lite längre och inte behöver åka hem en timme senare!

Kommer att cosplaya som Suigintou! Har dräkten, peruken, (skorna) & lånade en fluff kjol av Kaeruhime. Det enda jag inte har är de röda linserna... Men det gör nog inget med tanke på att det säkert kommer enbart att vara vi i mangaklubben som cosplayar under Bibbcon!

Jag lovar att ta en MASSA foton och sedan lägga ut dem, om jag nu anser att det är lönt att åka in då...

-Jin-sama.

Paket!

Nu tänkte jag berätta vad det var jag fick från posten^^<3

Jag fick min Suigintou peruk och perukhållaren! Blev jätte glad då jag kom hem och överraskades utav detta! Idag är det sista uppträdandet vilket känns oerhört skönt!


-Jin-sama.

Uppvisning!

Imorgon så var det dags för min uppvisning... Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Men vi alla som är med kommer nog att ha en underbar dag!

Fick också två paket idag! Och vad det var visar jag imorgon^^<3


-Jin-sama.


Myt. Kapitel 2 del 9.

”Dumma flicka, tror hon verkligen att hon kan stoppa mig!” Kekanona stod praktfullt med Sai i sin famn och såg in i kristallkulan som visade Sori. Bilden försvann plötsligt då Sai rörde på sig och la armarna om henne. ”Så så mitt barn, jag ska ta min tid med dig men låt mig först påminna min son om något.” Kekanona lämnade Sai vid kristallen som hållit henne fången och gick mellan alla kristaller som fyllde salen tills hon kom till en slags tidlös glänta. Gläntan var fylld av metaller i väggar och tak, det gav hela gläntan en ljus känsla, och en bit in i gläntan reste sig en stor vit kristall, likt den Kekanona varit fängslad i. Kekanona gick fram och lät sina händer glida över kristallens mjuka sida. Hon var glad över att hon blivit fri och att den dumma hoppets gud börjat ta tillbaka sin förbannelse men att hennes son börjat göra sig hörd var inget hon var glad över. En rispa blev synlig. I sin irritation hade Kekanona gjort denna rispa. Hon kunde inte tro på att han redan vaknat, han var hennes kött och blod men också hennes fiende. ”Hur vågar du vakna i detta nu, ingen har önskat din hjälp ännu!”  Kristallen gungade lätt till då Kekanona slagit till den innan hon vände på klacken och gick. I kristallen fanns något ljust och vackert. Och då Kekanona var utom synhåll öppnade dens ögon.


Sori landade lätt på den klippa som var ingången till gudarnas boning. Hon darrade av längtan, det hade varit en bra tid sedan hon varit hemma, då hon fått träffa sina bröder och föräldrar. Visst mindes hon vad hennes fader försökt göra senast och det gjorde att hennes längtan sjönk en aning. Om han skulle ta upp något om giftermål så skulle hon explodera av ilska. Aldrig skulle hon någonsin gå med på något så dumt som giftermål med någon hon inte ens gillade eller kände. Då Sori såg att portarna till boningen var öppna började hon undra om hon kommit försent. Steg för steg tog hon, försiktigt likt en katt. Vad är det som hänt här? Växterna som än gång varit ståtliga och vackra var slokade och allt var tillräckligt annorlunda, Sori kände inte igen sig. Var detta verkligen det som varit hennes hem? Då hon tycktes skymta någon skyndade hon sig att höja rösten för att bli hörd:

   ”Vänta! Kan ni säga mig vart…” Hon hade tagit tag i manteln som prydde gudens axlar och blev förskräckt av det hon möte. En påle letade sig ut från gudens rygg och det torkade blodet tydde på att han hade varit där i några timmar. ”V…vad…” började hon darrigt få ur sig innan hon märkte vem guden var, hon skrek. ”Keishi! Nej, jag kan inte tro det!” Chocken gjorde att hon inte kunde gråta. Guden som var död var ingen mindre än hennes bror. Automatiskt såg hon sig omkring, inget tydde på att det var någon mer än hon där. Nervöst gick hon bortåt och lämnade sin broders kropp hängande i pålen.

R.I.P

Ugh, jag som tyckte att dagen varit bra men så kommer detta! Kaeru-himes älskade råtta, Shiko, har dött och jag som tyckte att han var en sådan AWSOME ninja! Därför ska jag hedra honom med en dikt!


*-R.I.P-*



*KAERU-HIMES NINJA-RÅTTA SHIKO!*

<2010-2011>

Sakta kan ett liv förvandlas
Det kan tas eller ges
En modig själ
En hjältes själ
En listig själ
Du var allt som behövdes
En ninja var förskrivet i ditt hjärta och själ

-Jin-sama.


Jobbig vecka!

Den här veckan kommer att vara full bokad!

Måndag: Få ihop scenen+göra färdigt alla saker till föreställningen
Tisdag: Fixa ljus och ljud+lite övning
Onsdag: Repetition/övning och mangaklubb!
Torsdag: Föreställning för skola och allmänheten
Fredag: Föreställning för 9:orna
Lördag: Bibbcon + konfirmation
Söndag: Fotografering
-Jin-sama

Sekai-ichi Hatsukoi avsnitt 5!

Okej jag trodde att det skulle handla om ett annat par från mangan men det visade sig att jag hade fel! Paret i detta avsnittet är Tori & Chiaki! Jag tyckte om avsnittet! Om mina misstankar är rätt så är det lite drama i den då det är två personer som är kära i Chiaki. Yuu och Tori är Chiakis barndoms vänner och varför jag tror att de båda är kära i Chiaki är för att de båda beter sig konstigt runt honom....

Längar till nästa avsnitt! Då är det om Chiaki och Tori igen!

-Jin-sama.

Astarotte no Omocha!

Här kommer en till serie som jag av slump hittade. Den drar sig väldigt mycket mot fantasy hållet men har även en liten bit av romans i den^^<3

Astarotte no Omocha är en serie som ännu inte kommit ut hela utav men finns fyra hela avsnitt och jag lovar er att ni bara vill se mer då ni se det fjärde avsnittet!
   Huvudpersonen är Astarotte som är prinsessa av monsterriket(tror det var så) och är tvungen till att skaffa sig ett harem(japp ett harem med killar! KYA! Tänk er en massa killar som bara är era! >w<) men hon vägrar! Något som hennes art lever på är Semen(livsfrukt) men det värsta är att hon ABSOLUT HATAR killar, så det är inte lätt för hennes rådgivare att få henne till att gå med på det! Hennes rådgivare jagar henne och tjatar konstant att hon måste skaffa sig en kille men efter många försök säger Asarotte (då hon fått reda på att inga mänskliga män finns i riket) att hon enbart går med på det om det är en mänsklig kille! Rådgivaren ger inte upp utan hittar en väg till att öppna porten till människornas värld och....



Det roligaste är när man får reda på att Astarotte är 10 år...

-Jin-sama.

The world God only knows!

I vanliga fall brukar jag mest titta på yaoi men här gjorde jag ett undantag... Jag hade tråkigt, då jag läst den mesta yaoin och väntar på fler yaoi avsnitt, och började titta om det fanns någon bra NORMAL serie. Och några minuter senare hittade jag än!

Två säsonger. Andra är inte helt klart, finns enbart fyra avsnitt och första har 12 avsnitt. The world God only knows handlar om en kille (spelnörd) som inte är intresserad av verkliga tjejer alls utan håller sig till sina dejting spel! En dag då han som vanligt sitter och spelar på skolans område (kvällstid) så får han ett mail på sin spelkontroll, vilken han har med sig överallt! Där säger sändaren att den har en tjej som skulle vara intressant för honom. Utan att tänka antar Keima Katsuragi (huvudpersonen) utmaningen. (Keima är väldigt känd bland dejting spelen då han anses vara gud över dem -.-) Plötsligt slåss en blixt ner och en demon uppenbarar sig, men sedan börjar hans verkliga problem... Han blir tvungen att möta verklighetens tjejer...



Tycker den var helt underbar! Rolig, spännande och väldigt omväxlande!

-Jin-sama.


Segt...

Om jag ska erkänna så har jag inte ägnat så mycket tid åt min blogg VILKET jag BORDE göra! Men just nu känner man sig lite nere p.g.a allt som är på gång just nu. Man har så mycket att göra att man känner sig instängd i sin egen verklighet! Huh-.- I sådana här tillfällen är det perfekt för mig att skriva böcker men... det är ju frågan om någon av dem passar in på mitt humör... Får se om jag kommer på något!


(Jag förstår dig precis Lelouch! Att jag vill komma in i din värld och krama om dig! kya! >w<)

Imorgon ska jag till grannstaden för att gå på marknad, kl.9.00 sedan vid tre ska jag till skolan för att gå på en ungdomssalong där jag lämnat in några grejer...

Har lämnat in den här tavlan bl.a.


-Jin-sama.

Idag 5/5-11

Under vår lektionstid hade jag, Kaeru-hime och Usagi-sama lite kul med alla cosplaykläder som vår profilering har! Här kommer lite bilder från det! Och om jag listar ut hur man lägger in en video så kommer det också att finnas^^<3

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Jag och Kaeru-hime)
--------------------------------------------------------------------------------

(Kaeru-hime som doktor)
--------------------------------------------------------------------------------

(Usagi-sama som hårdrockare, med udda hatt!)
--------------------------------------------------------------------------------

(Under detta fotot diskuterade jag och Usagi-sama om vems hästen var!)
--------------------------------------------------------------------------------

(Jag som en Bonde)
--------------------------------------------------------------------------------

(Jag & Usagi-sama)
--------------------------------------------------------------------------------

(Kaeru-hime forskar)

-Jin-sama.


Sekai-ichi Hatsukoi avsnitt 4!

Verkligen ett spännande avsnitt! Satt och skrek, skrattade och höll tummarna under tiden jag såg det! Följande avsnitt kommer att hoppa över till nästa par i serien, vilka är Kisa (Ritsus arbetskamrat) och Yukina (som jobbar på en bokhandel)!



Glömde lägga ut det i fredags då det var en massa annat att tänka på!
-Jin-sama.

Voodo!

Igår började jag lite smått med voodo-dockor, som jag ska ge som studentpresent till mina kompisar! Jag bestämde mig lite snabbt för att ha djur-tema på dockorna och gjorde sedan en snabb skiss på paint...



Som ni ser på färgerna så kommer jag använda mig av gult, ett grå liknande tyg(med mönster) och ett blandtyg i brunt. Det är viktigt att man har samma kvalite på tyget, annars kan det bli svårt att sy ihop det! Om man använder tunt gardintyg så ska man använda det på hela figuren och om man använder tjockare så ska man ha det på hela! Jag använde mig av båda sorterna, men ska använda det tunnare på en av figurerna medan de andra får av det tjockare tyget!

Lägger ut bilder på hur jag gjorde senare för nu ska jag titta hur det går med min systers konfirmationspresent!

-Jin-sama.

Ny blogg layout!

Okej jag störde mig på att min header inte ville fungera så jag byte men är inte helt nöjd med den än men ska ändra så fort jag har tid till det! Idag ska jag in till stan med min mamma och min syster så ingen tid till det! Men kan hända att jag gör det ikväll eller imorgon^^<3


-Jin-sama.

Saber cosplay!

Satt uppe till 3 i natt för att vara säker på att jag fick Saber cosplayen. Har betalat och skickat måtten så nu är det bara att vänta in tills jag får den^^<3 Tar upp till 12dagar att sy och sedan 2-10dagar att skicka det till mig! Jag håller tummarna att jag hinner få den innan Uppcon!

Ebay är verkligen en bra sida då man kan hitta färdiga cosplay dräkter och annat för ett bra pris^^<3

-Jin-sama.


Peruk hållare!

Tydligen så gick det snabbt då det redan skickades igår^^<3 Ska bli kul att få det och sedan bestämde jag mig för att beställa Suigintou peruken även ifall jag inte ska cosplaya som henne på Uppcon... Detta är för att ifall jag inte hinner få Saber dräkten i tid.


-Jin-sama.


Beställning av peruk hållare!

Nu har man hittat en billig peruk hållare till ens peruker! Känns jätte skönt då man inte längre behöver tänka på vart man ska göra av den mm. Just nu ligger den bara i en hög i mitt skåp, vilket inte är så bra... Men vad gör man då man inte har något att ha den på!


Idag har jag varit med Kaeru-hime & Matthew, vilket har varit kul^^<3 Men Matthew åkte tidigare hem och då passade jag och Kaeru-hime på att titta in Ebay!


-Jin-sama.

RSS 2.0