Kultcon!

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igår var sista dagen för anmälan till cosplaytävlingen och jag anmälde mig! Vad tänkte jag med!? Jag kommer dö!!! Eller ja ngt sådant.... -_-' Något som känns skönt är att jag kommer förmodlingen BARA cosplaya Sasuke under hela konventet! Damn shit om inte special-deon fungerar med sina awesome ninjamoves så jag slipper beskymra mig om svetfläckar. That's why you shouldn't use other colors then black and white >-</ Om en månad så fyller även min polare från Japan år! Så har redan börjat planera inför vad jag ska skicka till honom via posten O-O It's a suprice hihihiXD Under konventet, om vi hinner, kommer jag tillsammans med Kaeru-hime och Rin-sama att göra vår första Naruto AMV. That should be interesting, right?
 
-Jin-sama.
 
P.s Kaeru-hime aka Naru vet dock inget om det än så det ska bli kul att bara slänga in henne i dramat mohahahahahhahahahaXD

Sy-dag med Kaeru-hime.

 
OoO För några dagar sedan hade jag och Kaeru-hime en sy-dag för våra fina cosplays. Det gick bra fast vi flummade en hel del.
 
Yey! Rosa tyg!
 
Helt inne i att sy. I hate the hand-thingy!
 
Har även en film men måste lista ut hur man lägger upp den... vi är VÄLDIGT lama på den, pratar vår snygga engelska hahhaXD
 
-Jin-sama.

Broken inside - Uchiha brothers.

Nörd som jag blivit... Här kommer en awesome amv med Sasuke och Itachi!

http://www.youtube.com/watch?v=z5VxmPdYykU

Har lyssnat på den i två dagar i rad! ^w^

-Jin-sama.
 

Mangaklubben 17/10-12

Idag är det återseende med mangaklubben har inte varit där på några veckor så ska bli så kul att gå dit igen! Sedan måste jag lämna in mitt färdiga arbete också! Så det blir att åka in till stan, lämna papper och sedan mangaklubben! I mangaklubben håller vi på med att göra en fanart tidning. Eftersom jag inte kunde gå förra gången vet jag inte vad dem bestämde... men förhoppningsvis får jag vara med. Har kämpat sedan igår att göra idén klar. Egentligen skulle jag vilja göra en naruto doujinshi med akatsuki men det fick man tydligen inte göra utan det ska vara helt eget vilket jag tycker är svårt... Men lyckades komma på en så nu är det bara att hoppas annars får den vara med nästa gång bara ^w^ har gjort två vanliga sidor och en dubbelsida + chapter 1 sidan. Tema: medeltiden med en tvist av fantasy, huvudperson kille dock inget namn än...

Sasuke-cosplay

 
Sorry för den långa väntan! Nu ligger jag så pass långt på min cosplay att jag bara har en sak kvar
^w^ Känns skönt att slippa oroa sig för visa för mkt >_< Tänkte visa hur jag gick till väga. Jag hittade ett mönster från en burda-tidning jag har liggande hemma och utgick först från den och gjorde en test vilken blev för liten. Gjorde en till och storleken blev bra! Så det ända jag har kvar på min nya sasuke-tröja är dragkedjan som beräknas ankomma denna eller nästa vecka. Hoppas innerligt att jag hinner får det innan nästa helg för då är kultcon!
 
Fick göra små förändringar utifrån orginalmönster och det hjälpte Kaeru-hime till med.
 
Sedan var det bara att sicksacka allt och sätta ihop delarna.
 
För att få det extra snyggt vid kanterna som är mest synliga dubbelvek jag kanterna.
 
Sedan strök jag på Uchiha-märket när jag var klar med det mesta.
 
Det jag gjorde näst sist var att fixa kragen så den kunde stå upp. Och dragkedjan kunde jag inte göra då jag inte hade kedjan så det är det enda jag har kvar på den.
 
En liten snabb bild på hur den ser ut på. Dock har jag inte fixat peruken ordentligt än gomenasai! Så ser heltokig ut!!!!
 
Det var allt! Just det!  Har hur mkt som helst att göra då min klasskompis som jag skulle jobba med i ett arbete hoppade av så får göra allt själv! Jag ska kämpa! Och så har man tenta med... not good.
 
-Jin-sama.

RSS 2.0