Kultcon 2012!

Nu ska ni få se lite bilder från Kultcon i år^w^/
När vi hade lite tråkigt, tror vi åt frukost här men inte helt säkert!
 
Rin med sin ÄLSKADE cola!!!
 
Andra dagen då vi körde på Naruto-cosplay! Vi hittade även vår kära Gin från bleach som vi träffade på Harukacon! Detta var INNAN vi träffade på en yngre Sakura som tillsammans med Rin (Sakura) satte koppel på mig....
 
hm... Naruto läses yaoi? WTF!
 
Gin with a happy face^w^
 
I Always knew something was wrong with you! Neh skojar>-< men det Kaeru-hime läser här är yaoi p-p
 
Och en liten bild på folket >_<
 
Vårt bygge av ett berg med burkar! O-O som vi sedan sa att Naruto hade druckit >-<
 
The other side!
 
Vårt berg av dricka ^w^/
 
Naruto (kaeru-hime) skyndar sig ut från toaletten varför?
 
aja ser glad ut i allafall^w^ Maybe because she saw me >_< Tihi!
 
The last day! ^w^/
 
Randome people >-</
 
Vill egentligen inte visa den enda bilden jag har på mig själv men... men... IT*S TO UGLY! men gör det ändå! Failed cosplay ahead!
Lovar att rätta till den när jag har tid! Peruken är ett MÅSTE! Men det blir till helgen >-<
 
-Jin-sama.

Halloween!

Äntligen har jag lagt in bilderna från halloween till datorn! Inte så många! Men tog iallafall kort så ni kan få se hur vi såg ut!
Kaeru-hime som en japansk tvättbjörn^w^
 
-Jin-sama.

Roliga minnen.

När jag tittar tillbaka på tiden som gått, sedan jag började cosplaya tills nu har jag verkligen blivit bättre^w^/ Nu syr jag till och med mina egna!
Bibbcon
 
 
 
Har kanske inte haft så många olika cosplays men har haft hur kul som helst med dem! ^w^/
 
-Jin-sama.

JAPAN-KORT

YEy! Kortet jag skickade kom fram samma dag som han fyllde år! Fan va awesome^w^/
 
-Jin-sama.

RIN!

Nästa helg blir det ett besök till Rin igen! Ska bli kul! Då kanske vi äntligen kan göra en amv som vi velat göra ett tag! I WANT TO MAKE ONE!!! Så till dess ska jag ha gjort min Sasuke peruk klar och fixat iordning Rins julklapp! >_< I just bought it today ^w^/ Var i Ullared i helgen och köpte även  presenter till Pappa, Imouto-san och Neko-hime ! Jag lär bli FATTIG! >_< efter julklapparna är köpta heheXD En sak jag tänker på är om mitt kära brev till japan kommit fram! I WANT TO KNOW! Snart har man lektion om ngt. Så glömsk är jag, vet inte vad det är jag ska ha... Men så är det. Tenta plugg gör att man glömmer saker. Hoppas ni får en trevlig dag! LOVE YOU!
 
 
-Jin-sama.

Omtentamen!

Ja då var omtentan klar men gud vad jag satt och hade ångest! Tog mig några minuter efter att jag var klar att lämna in den. Ville knappt lämna den ifrån mig! Läste igenom den flera gånger innan jag lämnade in den ! OMG!

-Jin-sama.

Klippning!

Idag blir det klippning och plugg som gäller! Senare idag runt tre-fyra tiden ska jag tillsammans med min Kaa-san klippa mig ^w^/ Har börjat bli irriterad på håret vid nacken som hela tiden vill stå utåt så fort jag duschat! Så nu ska jag få lite mer jämnare hår. Vet inte hur det stavars men WTF pash? posh? pach? Aja ni kanske fattar ändå ^o^/ Just det! I veckan skickade jag också ett kuvert med födelsedagskort mm till Japan! OwO Jag hoppas att han får det! Första gången jag skickar dit och är orolig! Tänk om det kommer bort eller kommer fel!!!! Som tur var skrev jag på baksidan min adress ifall det skulle hända ngt med det^w^/ Neh nu måste jag fortsätta har 65% klart av min uppgift så awesome!

-Jin-sama.

Skrattar sönder!!!

Asså jag kan inte hålla mig! Jag skrattar fortfarande och min kära Imouto-san hon skrattar hon också!
 
A group of fans asked Kishimoto-sensei what he thought about the doujinshi and fanfics of this (NaruSasu) pairing. He simply responded that it was his favourite pairing and that he always collected stuff of it. In addition, he stated that he wanted to give the manga a shounen-ai ending.”           
—               An official interview with Kishimoto Masashi, ExpoAnime (USA).
 
 Hittade detta på en blogg om Naruto-serien trodde jag skulle dö av skratt!
 
-Jin-sama.

Melting Snow - SasuNaru

Ingen YAOI! Men den var hur bra som helst! Satt och ville ha mer!!! KYA! >w</
 
http://www.arigatomina.com/downloads/djs/naruto/ms/001.html
 
Där har ni länken! LÄS!
 
-Jin-sama.

^w^/

Hej allihoppa när jag läste lite manga online hittade jag en rolig bild som jag bara är tvungen att visa er! Lovar att alla kommer skratta eller ni som är Full metal alchemist lär kanske skratta>_< Jag skrattade som bara den även min Imouto-san gjorde det heheXD
 
 
-Jin-sama.

Thundercats!

Tittade på våra engelska kanaler idag på morgonen och hittade denna serie:
 
Tycker den var hur bra som helst men när jag kom till sista episodet så ville jag brutalt döda ngn! För att inte spola kan jag inte säga så mkt mer än att det känns som om den slutade mitt i...-_- That makes me sad. Men förhoppningsvis kommer en till säsong så jag kan få reda på vad som hände sen! Man slutar inte mitt i! Man bara inte gör det!
 
-Jin-sama.

Redovisning.

Då var det snart dags för redovisning. En och en halvtimme innan lektionen börjar och jag är i skolan.. Suger lite att behöva vänta men hinner då göra lite saker som jag känner att jag vill göra ^w^/ Det positiva är att jag slutar tidigt idag, redan vid tolv! Men efter skolan blir det ändå plugg som gäller... -_- Igår var jag på mangaklubben, det var väldigt FÅ personer där vilket kändes en aning udda för i vanliga fall brukar vi vara runt 20-30 stycken. Men vi som var där hade kul>-< Jag fortsatte mina planer för min manga, har kommit så långt att jag planerat 20sidor! 0-0 trodde verkligen inte att den skulle bli så lång >_< Nu ska jag plugga lite eller ringa min syster och be henne skicka en grej för jag glömde ta med mig det... så typiskt!
 
-Jin-sama.

MAT!

Desperat! Jag är huuuuungrig! Så här blir det av att gå upp tidigare, man blir hungrig fortare. Har suttit hungrig sedan 9, så surt! Men om en halvtimme är det mat och grupparbetet går jätte bra ^w^/ Har även ngn att luncha med ->_<-

Byebye!

-Jin-sama.

Cosplay-grupp!

En grej jag inte nämnt än då tiden inte tycks räcka till OCH för att jag ville vänta med att berätta det så har jag tillsammans med två stycken andra (snart 3) bildat en cosplaygrupp som heter Undergroundcosplay. Jag valde namnet tillsammans med Rin (Sakura i cosplaygruppen). Namnet tyckte jag själv passade rätt bra in eftersom vi inte riktigt gått ut och sagt HÄR ÄR VI, då vi inte gjort några direkt videos(fanvideo) eller haft några live-sketcher och cosplaydagar tillsammans ännu. En till sak varför jag inte riktigt ville berätta det ännu är för att sidan ännu inte är riktigt 100% så som jag vill ha den. Bakgrunden och så är inte klart men jag lyckades iallafall lägga in heathern(tror jag säger rätt nu) så jag fick den bilden jag ville istället för en ful matta. Neh nu får ni hemsidan också, Neko-hime har redan sätt den eftersom Kaeru-hime(naruto i gruppen) sagt allt innan jag fått iordning bloggen.
 
undergroundcosplay.blogg.se (ser ni en sakura, naruto och sasuke har ni hittat rätt!)
 
Okej det var allt >_<
 
-Jin-sama.
 
P.s Om ni inte redan listat ut det pga mina tidigare cosplays så är det jag som går under namnet Sasuke på cosplaygruppbloggen då jag hela tiden på konventen heter det av olika anledningar -_-

NO!

En big mamma gruppuppgift får mig verkligen att inte gilla skolan. Och så har vi redovisning på torsdag och fick uppgiften idag O-O Not nice! Sorry att jag inte skrivit på ett tag men har haft fullt upp men om jag har tid efter jag kommit hem ska jag försöka lägga ut de FÅ bilderna jag tog på kultcon!
 
-Jin-sama.

RSS 2.0