Sekai-ichi Hatsukoi 12.5

Ja believe it or not. Sekai-ichi nummer 12.5 OVA har kommit ut! Jag skrek och skrek och laddade ner den... Var dock inte hemma utan hos Neko-chan. Vi tittade på den och jag var uppspelt... bra sätt att sluta dagen innan uppkörning.



-Jin-sama.


Kultcon närmar sig....

Okej kanske inte riktigt närmar sig fort men... en hel månad till och sedan är jag på kultcon!!!!!!!

Kan knappt vänta, vill att det ska vara slutet av oktober istället för slutet av september...

-Jin-sama.


Tenta!

Jag som trodde att det var vanlig redovisning i onsdags fick en smärre chock då jag fick reda på, efteråt, att det varit tentan jag redovisat på... Trodde de skojade med mig.



Men dagen efter klarade jag inte heller uppkörningen, kuggade ENBART på motorvägen...


(Vill ha den här bilen! KAWAII!!!!!)

Och idag............... Klarade jag redovisningen! Jag har GODKÄNT! YEY!

-Jin-sama


Fan-made video!

KYA!!!!! Cosplayare äger!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_4NXMvX9ogE&feature=related

Hittade ett Sekai-ichi fan-made video!!!! Trodde jag skulle skrika när jag hittade det!!!
 
-Jin-sama.

Tomodachi!

Vet ni vad!!!!!!!!!! VET NI VAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fått ett brev från Tomodachi och... T-T Tydligen så går det falska rykten på nätet vilket gör att folk inte litar på deras sida, jag blev så HIMLA depprimerad! Tydligen ska dem stänga. Den enda svenska riktiga manga/anime sajten ska stänga! Jag kunde knappt tro det när jag såg det men... tydligen så är det så... Får lite panik! Vart ska man nu hitta allt?! EBAY!?

(Jag gråter också Teito!!!!!!!!!)

De säljer peruker för 250kr bara till den 15oktober så passa på! De fixar peruken du vill ha, bara du säger vilken karaktär och bild. (tomodachi.se)


-Jin-sama.

Kultcon11!

Biljetten är köpt och planeringen inför Kultcon11 håller jag på att planera!  Än har de inte lagt ut något schema men förhoppningsvis så gör de det längre fram så jag vet vad jag vill göra. En sak som är säkert det är att jag ska vara med i karaoke-tävlingen den här gången >.<!
  Kultcon11 är under dagarna 28-30 oktober fredag-söndag. Alltså ett tre dagars konvent i kära Jönköping!

Vet ännu inte vem jag ska cosplaya men har en i tankarna men vi får se ^o^

(Blood-C)
Idag försökte jag ta min teori för körkortet men... jag klarade det inte men min syster lyckades ta sitt mopedkörkort! ÄNTLIGEN! Hon var så glad och jag började gråta både för hennes och min skull^^<3

(Pandora Hearts)
En ny serie som jag rekomendera är Blood-C, en ny serie från CLAMP! CLAMP har gjort X1999, Chobits, Tokyo Babylon, Tsubasa Chronicle, Clover & Kobato, säkert en massa andra också men dessa är de mest kända! I just love CLAMP! <3



-Jin-sama.


32,6kvm

Jag fick lägenheten och får nyckeln imorgon! Det känns både skönt och läskigt att flytta. Jag slipper pendla men flyttar ifrån min familj och mina vänner. Mitt schema kommer att vara häktiskt imorgon då jag har flera saker jag måste göra.

-Gå på lektion, fråga klasskamrater om uppgift 2.
-Hämta boken efter klockan 12.00
-Åka ner till centrum, fixa lägenhetspapper och nyckel
-Åka tillbaka till universitetet för att kika på lägenheten, samt mäta och hålla på. Kanske träffa sin rumskompis?
-...Äta... (om jag hinner)
-Hinna till tåget hem
-Gå på apoteket hemma och ta ut recept
-Cykla hem
-Göra uppgift 2 färdig


Jag flyttar under helgen, troligtvis under lördagen, om inte fredagen.
-Jin-sama.


OMG!

OMG! OMG! OMG! Jag får frispel! Det jag trodde aldrig skulle hända har hänt! Varför jag!?

Ni vet säkert att jag och Kaeru-hime tänkt bo i en tiny 29kvm men det visar sig att jag har en sådan otur i turen att jag lyckats få ett STORT rum, som jag delar med en annan, på campus! Ettan på 29kvm får jag inte förens november medans rummet kan jag få när jag vill! Och ärligt talat vet jag inte hur jag vill ha det, men tackade ja. Slipper pendla till november men... hur ska jag göra med ettan och Kaeru-hime?! Om jag får rummet imorgon betyder det att jag egentligen inte behöver ettan och då tycker min mamma att jag ska ringa och fråga om Kaeru-hime kan ta över lägenheten... Men jag är fortfarande osäker. Tänk om den andra tjejen i korridoren inte är trevlig eller om vi inte kommer överens, VAD GÖR JAG DÅ?! Och om inte Kaeru-hime vill ha ettan själv utan vill ha något annat?!

Jag såg precis ut som Kero-chan på fotot. Chockad och förvirrad. Fortfarande förvirrad!

-Jin-sama.


Kyo kara maoh!

Okej låt mig bara säga att jag hade roligt på paint... igen....


Vet dock att jag gjorde ett misstag med den... uh... varför?!

-Jin-sama.


Sjuk.

Varför jag inte skrivit så mycket de senaste två-tre dagarna är för att jag legat i hög feber men det verkar som om det börjar gå över nu. ^^<3 Neh nu ska jag sova och bli helt frisk!

-Jin-sama.


Tribute Mikage Seresutain.

Jag kunde inte låta bli att tänka på min högst älskade serie 07Ghost! Hur kunde jag glömma den!?

Serien handlar om en kille vid namn Teito Klein, som är huvudperson och eftersom jag suger på att förklara serier så kommer här en förklaring, på engelska.

Teito Klein is a former slave who now attends the Barsburg Empire's military academy due to his ability to use Zaiphon, a type of supernatural power. The ability is rare and thus highly prized. Teito is an amnesiac who frequently has frightening dreams. After a year at the academy, Teito prepares to take the notoriously difficult graduation exam. The night before the exam, Teito and his only friend, Mikage, swear they will never abandon each other if the other needs help. Both of them pass the exam. The next day, Teito hears people talking about him. Stopping to listen, he suddenly realizes that the speaker, Chief of Staff Ayanami, is the person who killed the familiar man in his dreams: his father, the king of the destroyed Raggs Kingdom. Teito is caught eavesdropping and tries to attack Ayanami but is quickly brought down by one of his subordinates and sent to prison. Mikage comes to help him escape, only to find that Teito has managed to fight past the guards by himself. The two flee the building but are cornered on a balcony. Teito pretends to hold Mikage hostage, threatening to kill him if the guards pursue him, thus making his escape, though he is wounded by a Zaiphon blast that Ayanami directs at him. Three bishops in the nearby 7th District discover the injured Teito and take him to a nearby church to recuperate. Because of the 7th District's law of sanctuary, as long as Teito stays in the church, the army cannot arrest him.

Jag älskar denna serien! Så mycket drama och känslor! Man sugs in i berättelsen och känner verkligen det dem känner! Mikage är som texten säger Teitos bästa vän och jag kan tyvärr inte säga vad som händer med honom! Jag vill inte skvallra!!!! Här kommer en massa bilder på honom och Teito!


"Löftet"

"Minnen"

"Farväl"

"Smärtan/lindandet"

"Återseendet"

"Beslutet"

"Det sista hoppet"

-Jin-sama.


Besöket från Japan-dag sju!

Som sagt inga bilder men det var mycket gråtande den dagen. Vi alla grät, även killarna! Jo dagen innan kidnappade jag också en av killarna från Japan. Han gillade manga, jag gillade manga, det liksom kunde inte varit bättre! Gav honom även en av mina svenska mangor som jag inte ville ha längre.

Vi stod i en rund ring och sedan gick vi som följa John, en efter en och kramade varandra med tårar rinnande nerför kinderna!


-Jin-sama.


Besöket från Japan-dag sex!

På måndagen var det åter dags att ge sig av mot skolan, där vi skulle åka med en buss mot gränna och visingsö!


Vi fick en guidad tur genom museumet.

Vet suddiga bilder, men kunde inte direkt stanna upp! Men här inne fick vi sätta oss ner och lyssna på guiden.


Vi åkte häst och vagn. ^o^

Sneak-peak >.<

En utav kyrkorna på visingsö!

Vårt första stopp.

Alla samlas för att höra historien om kyrkan vi stannade vid.

Massa fina målningar på väggarna.


Taket.

NO! Vi kommer inte längre! HahaXD skojar, men det var låst.

Oj en hand.... OoO

Shoko, Junsei och Shokos vän. Jag minns inte hennes namn!!!!

Det var alla bilder för dag sex, den näst sista dagen. Sista dagen har jag inga bilder på för det liksom sorgernas dag! T-T

-Jin-sama.


Besöket från Japan-dag fem!

Dag fem var det dags att åka till Store mossen och till high chaparall! Vi var en liten grupp som åkte men vi stötte också på andra från japan!


Bild från fågeltornet!

Japanerna och min syster!


Kallt och jävligt var det men vi stod ut i regnet!

Här ser ni cowboys! Yey!

Tåget var något vi gjorde efter att vi ätit och sett på showen! Bílder kommer längre fram.

Lerigt värre. Min pappa ville titta på då de körde så vi gick dit och tittade.


Nu sitter vi alla och väntar.

En av de föredetta skurkarna >.<

Här gömmer de sig för folket, för att slippa bli anklagade för pengarna som någon annan tagit.

Svenska flaggan!

På tåget träffade de på konduktören som gillade Japan! >.< Han till och med snackade lite japanska med dem!


Nu lämnar vi den trygga skogen och kommer till banditernas tillhåll, posten.


Vi anlände helskinade till Old Mexico!

Vi träffade på åsnor...

En till åsna...

OCH BUFFLAR!!!!!!!!!!!!!!

Vi besökte också indianbyn.

Lucky luke och de banditerna.

Vi åkte också båten!


Och det var allt från dag fem!

-Jin-sama.


Besöket från Japan-dag fyra.

Dag fyra var en lördag vilket gjorde att jag tillsammans med min familj skulle bestämma vad vi skulle göra den dagen. Vi gick på Vaggeryds dagen samt en fest senare på dagen.



Här är lite bilder från festen!

-Jin-sama.


Besöket från Japan-dag tre!

Under dag tre hade Shoko och de andra uppvisning för oss på skolan. Det var väldigt intressant att vara med och titta, men man hade senare också tid att pröva på allt. Som Origami, Kendo, Naginata och pröva en Yukata + få sitt namn skrivet på japanska!


Dem pratade mycket om figuren som ni ser i bakgrunden. De visade också deras festival dans som vi också senare fick pröva på!


Här pratar dem om Japanese Martial art! De visade också en riktig fight, vilket var dö-coolt! Och de som slogs var också manga-nördarna av Japanerna KYA! o>-<o

Han som håller i micken heter Junsei, en av manga-nördarna o>o<o.

Här pratar Shoko lite om det som hände med Japan för inte så länge sedan.

Något som finns uppsatt mycket i Japan är den här planshen som talar om att de alla måste spara på elen.

Här berättar de om en speciell dansstil som har med en fiskares jobb att göra O.O

Här prövar jag en Yukata ! KYA! Jag älskade det, ville ta med mig den hem!

Två japaner, jag och Louise.


Kaeru-hime ville först inte pröva men jag tvingade henne och se hur lycklig hon ser ut >.<

Kame-chan prövade hon också^^<3

Såklart ville killarna också pröva!

Efter det åkte jag, Kaeru-hime, Linnea och våra japaner till jkpg.


Vi åt på Jensens och här är en bild på Shoko!


Och det var alla bilder från dag 3.

-Jin-sama.


Besöket från Japan-dag ett & två.

Nu har jag äntligen tid till att lägga upp alla bilder från när Shoko och hennes vänner var här i en vecka^^<3

Första dagen träffades vi i ett klassrum där vi fick veta när vi skulle vara i skolan och vad vi skulle göra. Det hände inte så mycket mer än att jag tog med mig Shoko hem och hon somnade i min soffa! Fick lite panik över att behöva väcka henne så hon kunde sova i sängen istället.

Dag två var det mycket stoj på skolan och efteråt hade vi smörgåsbord i Fenix2. Här har ni lite bilder.


Som ni ser älskar dem att göra V tecken!

Tjejen längst till vänster är Shoko, hon som bodde hos mig!




Ja det var alla bilder från dag två!

-Jin-sama.


RSS 2.0