Biljett!

Hehe, jag åker till Uppcon trotts allt men missar invigningen då Neko-hime tar studenten samma dag Uppcon öppnar vid ett. Jag bara hoppas på att inte de drar ut på tiden så jag hinner se henne springa ut samt få träffa henne innan jag måste åka -_- MEn jag har en plan! Om Kaeru-himes mamma skjussar oss till stan där bussen går ifrån så kan de hämta upp mig där! Jag kan ha all packning och så med mig redan vid studentfirandet mohahahXD I like my plan! <3 Ska bli kul att åka till uppcon då jag kan skaffa en till plushi som hör ihop med den jag redan har samt att jag får träffa Rin igen!!! Rin är en person vi träffades på Kodachicon tillsammans med en massa andra personer som Ino-chan, Serénn och mina två fangirls o-o Jupp lär bli en fartfylld resa men hade även tänkt fixa min Sasuke-cosplay lite extra så jag slipper beskymra mig om att ha stängd tröja hela tiden. Ska nu packa och även försöka komma på en plan när det gäller att sälja en bäddsoffa och säng...

-Jin-sama.

Uppcon!!! ToT NO!!!!

Jag har en sak att berätta... Jag ville säga det tidigare men... men... jag var för ledsen för att säga något och var inte helt säker på om de skojade eller inte... Men nu ska jag tala om för er, vad det är som gör mig så ledsen att jag gråter så fort jag tänker på det. I år kommer det hållas det sista uppcon ever... Jag skojar inte, de har sagt det och även anledningen. Om man inte går i år har man aldrig chansen att gå igen. Detta suger!!! Jag och Kaeru-hime skrek när vi såg nyheterna på facebook och kunde inte tro på det, ville inte tro det. Men idag talade de om varför och det fick mig att på nytt gråta... TwT Är det här straffet för att jag inte kunde/ville gå i år utan vänta till nästa år?!!!!!!!!!!!!

Neko-hime I so miss you right now!!! Imorgon ska jag fan ta tåget vid elva och komma hem till Vaggeryd och försöka glömma sorgen!!!

-Jin-sama.

Uppcon R.I.P.


孔雀 = påfågel!

Nu har jag det sista jag behöver till mitt project vilket var det japanska kanjit för påfågel! I'm so happy! \(^o^)/! En sorglig nyhet är dock att jag inte har någon mobil förens till helgen... Var hur dyrt som helst att skicka den till mig så det får bli en sväng till Vaggeryd i helgen igen. Är morsdag på söndag och jag beställde idag min okaa-sans present samt min systers avslutningspresent! Kan dock inte säga vad det är än... Beställde även min kära bok (som jag velat beställa länge!) >Fair game<!!!

-Jin-sama.

Livet utan Mobil...

Ja nu hände det att jag glömde kvar mobilen i bilen. Jätte smart med tanke på att det är min väckarklocka och min sociala del ligger också mycket i den med tanke på att alla bor så långt bort! Så det blir inget ringande denna veckan och till Vaggeryd ska jag inte till i helgen... kanske får det bli så ändå med tanke på att jag lär behöva mobilen... Men min okaa-san sa att hon kunde skicka den men då är frågan hur länge det kan ta? O_O idag är man ledig men måste till skolan och måla klart min målning... Och sedan måste jag skriva klart mitt arbete också samt packa inför flytten! Stress är verkligen en del av vardagen.

-Jin-sama.

P.s kan inte lägga ut bilder från Ichicon då de ligger på mobilen... Om jag har tur hann jag lägga över några i allafall!

Sorry!!!

Gah! Jag kom på nyss att jag inte skrivit på en vecka!!! Är just nu i Vaggeryd fast är ensam hemma då min kära imouto-san är i Tyskland och mina föräldrar är på dop... Ska lägga ut bilderna från Ichicon inom det närmsta!


-Jin-sama.

Ichicon biljetter!

Nu är det bara 54 biljetter kvar till Ichicon så alla ni som inte köpt biljett och vill borde göra det snart innan de tar slut  >_< Nu måste jag göra klart min fakta om manga!



-Jin-sama.


Bilder från Kodachicon12.

Äntligen har jag tid att lägga ut bilderna. Egentligen har jag lite på en läxa att göra men tänkte WTF det hinner jag väl. Så här kommer dem. Tog inte så många pga att jag hade en fangirl efter mig HELA tiden... Så blev inte så många bilder...


Random cosplayare som jag tog kort på som tog kort på oss.


Are you tired Naruto?


Och jag hittade min kära Inoyasha!!! Jag blir typ galen varje gång jag upptäcker en Inoyasha så ja äntligen fick jag en bild >_< Blev även vän med henne.


Alla som var deltagare i cosplay-walken eller sketchen! Jag är med i det men syns tyvärr inte på denna bilden. Min kära Kaeru-hime tog inte så många bilder utan filmade det mesta...


Leta efter Sasuke så hittar ni mig!


Nu kommer lite bilder på dem jag och Kaeru-hime umgicks med och som blev våra vänner!


Här har ni Naruto och Serénn. Serénn är från Kyou kara maoh!


Här var uteplatsen som vi spenderade en hel del tid vid.


Låt mig säga en sak; det här är innan min FANGIRL dyker upp. Därför finns det en hel del bilder. Detta är från dag ett. Och jag säger en sak till; en fangirl kan vara rätt scary... Hörde ungefär varje sekund: "Sasuke vart ska du? Sasuke jag ska skydda dig från Naruto! SASUKE!!!!!!!!!!!!!"
 

Och Inuyasha var hyper hela tiden!


Närbild på Kaeru-hime som NAruto. Hon hatar denna bilden så lägger ut den bara för att retas lite... För hon lär lägga ut de fina bilderna på mig själv...


Kanske märker ni inte skillnaden på mina ögon... men när jag tog av mig dem. OMG! Det första jag tänkte var hur ljusa ögon har jag!


Dag två! Gruppfoto! Tjejen i leopardmönster-tröja var/är min fangirl... ingen ledig stund var det efter det mötet...


Det är en konstig känsla att ha en fangirl eller just det jag har två!!! Kaeru-hime också! Här har vi även träffat på Rin och Inoyasha har nu blivit Ino med Akatsuki cloak.


Ett till gruppfoto!


Får se nu... Maria från Vampire Knight, Ruzana, Sarah från Kyou kara maoh, fangirl?, Rin från blue exorsist och Ino från Naruto-serien.



Sista dagen allstå andra dagen. Ino lämnade oss för hon skulle iväg på en dansuppvisning. Här väntar vi på att bli insläppta till avslutningen.


Bad dem göra fula miner men Kaeru-hime lyssnade inte riktigt...


Kaeru-hime lyckades hitta Narutos halsband men enligt henne var det för grönt!


Innan kön kommer...


Här struntade jag i linserna, skulle tagit för lång tid annars!


Jag ville promt ha en fotbild så alla joinade in!


Hittade en söt bild som jag var tvungen att fota! Är en bild på Madara och hans bror.




The end! Lägger ut lite till bilder senare... Men måste göra mig iordning för skolan! SKa gå i Lolita klännings och peruk idag!!! OMG!

-Jin-sama.


Kodachicon!

Imorgon är det äntligen dags för Kodachicon!!! Har packat och eftersom jag glömde sovsäck så är min resväska full... Inte kul direkt men vad gör man? O_O Har packat ner all cosplay samt allt annat man kan tänkas behöva på ett konvent nu är det bara att föra över pengar... och ta ut dem... -_- Snart ska man tvätta tvätt och sedan blir det att sticka till Kaeru-hime för att sova över. Då slipper man tänka på de konstiga busstiderna som råder hos mig >_<

Hoppas ni kommer att ha en underbar helg för det kommer jag att ha! ^_^
-Jin-sama.

Konsthistoria om Kina.

Låt mig bara säga så här; jag trodde lektionen skulle vara roligare, intressantare och bättre... Det var två äldre personer med i klassen och låt mig bara säga att läraren stannade upp under lektionen för att diskutera med dem om kinesisk konst vilket fick oss andra att somna till lite... Eftersom jag själv varit i Kina så var det repetition vilket jag inte har något emot så men... snälla lärare kan ni inte hålla er till ämnet och inte hoppa runt med er powerpoint?!

-Jin-sama.


Creapy and fun.

Ett till klipp med samma personer fast här är det Kakashis Bootcamp som gäller... hehe....

http://www.youtube.com/watch?v=7wzwf9RlS-A&feature=relmfu

-Jin-sama.


Creapy Itachi... -_-

Om det är någon som cosplayar Itachi som skrämmer mig så är det Itachi från de här klippen. Både jag och Kaeru-hime satt bredvid varandra med kalla kårar... Och hoppades innerst inne att vi NEVER EVER träffar denna...

http://www.youtube.com/watch?v=KLJ98CC1QeI&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=MsMmKByfkOg&feature=relmfu

-Jin-sama.


Cosplay-dag 2/5-2012!

Idag hade Kaeru-hime & jag en invigning av min Sasuke-cosplay som blivit klar!!! Vi hittade massa av roliga ställen att ta kort på i Växjö samt så blev vi även hejade på och fotograferade O_O Jätte weird! Det var även en som skrek "SASUKE!" Först fattade jag inte att det var mig de ropade på förens kort senare...

Här kommer bilderna från idag \^o^/ (tyvärr inte alla då Kaeru-hime har de andra)

Innan vi kommer in i rollerna eller i att bli fotograferade! HeheXD lärde sig en massa ställningar och so on.


Den dumma repet(av tyg) ville inte riktigt hålla sig på plats men det fungerade rätt bra ändå! Tyvärr så fick jag laga mina armskydd efteråt... de fick håll i sig eller rättare sagt tråden gick upp på något konstigt sätt... O_O men tur nog hade Kaeru-hime både tråd och nål så fick sy förhand... med grön tråd...


Lyckades ta endel roliga bilder på Kaeru-hime hahaXD Just det! Det var några som frågade om vi cosplayade från Yugi oh och vi sa helt enkelt no way!


God vad jag blev irriterad på solen!!! Skulle alltid komma mitt i ansiktet så man knappt såg något!


En sak by the way. Alla bilder är från min mobil och de blev rätt bra eller vad tycker ni? Glömde ta med mig kamran nämligen...


Såklart skulle Kaeru-hime klättra i träd också... Har även filmat endel men... vet inte hur jag ska göra med det men ska såklart försöka sätta ihop allt till en liten kort film>-<


Hittade också en cool sten som jag bara var tvungen att klättra upp på>_<


Kämpa Naruto KÄMPA, 'cause I won't help you MohahahXD


Kaeru-hime bestämde sig sedan för att sätta sig vid stenarna där borta... Och jag sa "trillar du i får du skylla dig själv-_-"


För att komma hit fick vi kämpa oss genom en massa nässlor!!! Jag fick leta efter en väg då Kaeru-hime var blind... Hon får inte sina kära linser förens imon så hon såg inte så mkt...


En fotbild måste ju trotts allt finnas hahaXD


Det här var roligast! "Gör en desperat men ledsen min, låtsas att du blivit fångad eller något..." Och det gjorde hon hahaXD



Epic bild...


En självisk bild... Lyckades dock på första försöket att ta en bild själv på mig hahaXD


"Bambu!!!!!!!!!!!!!"


En sak vi övade på var att inte säga våra riktiga namn utan säga Sasuke och Naruto till varandra... Vi lyckades rätt bra mot slutet hahaXD


En sak vi insåg var att vi skulle haft en tredje person som skulle kunnat ta foton på oss tillsammans... Men vi gjorde vårt bästa att ta några med oss båda...


Var så tvungen att klappa jätte kaninen i ehm... enbuske?


Sedan bestämde sig Kaeru-hime för att klättra och gömma sig lite...


Och kort efter det kommer några och vill ta foton och vi säger såklart inte nej>_<


Om det var några bilder jag gillade mer än de andra så var det dessa bilder! Man kan inte be om något mer än cosplay med Sakura-blossom>_<


Här hittade jag en rolig grej>_<


"Run Naruto run! Är vad jag skrek efter Kaeru-hime!


Ett till träd... -_-


Kya! \>o</ Snart klättrar även jag!


Snart kommer en av de roligaste bilderna! Den ser verkligen ut som om Naruto vill säga: "Sasuke why did you leave me?! WHY!!!!!!!!!!!?"


Ser ni minen?! HahaXD


Så trist att solen skulle bli ivägen!!!!

Och det var allt för den här gången ! ^-^

-Jin-sama.

P.S. I did the cosplay by hand >_<


RSS 2.0