Kaeru-hime 20år!

Sent med en dag men igår fyllde Kaeru-hime år! Imorgon ska jag och Kuma-chan fira henne! Kan dock inte avslöja hur för det är en hemlis. Men det involverar bra skor, finkläder och resa + mat. Här kommer en bild jag gjorde åt henne idag.
 
-Jin-sama.

Tips!

Okej kanske inget tips som jag råder att följa men passade bra in till bilden ^o^/ Har fullt upp med att plugga till tenta och annat så har tyvärr inte så mkt tid att sitta vid datorn...
 
 
-Jin-sama.
 
P.s. Igår fyllde Kaeru-hime år!

Sista dagen på sommarlovet.

Sista dagen på det långa sommarlovet och jag blev inte klar med mitt förnyande av Sasuke-cosplay:n... -_- Men så länge jag blir klar innan nästa konvent så är jag nöjd. Imorgon börjar skolan och jag är rätt nervös. Ny skola och ny klass. Min Imouto-san har samma sak, ny skola och ny klass. Hon har varit nervös i flera dagar och knappt kunnat sova. Tycker synd om henne. Jag ska dock följa med henne då mitt upprop inte är förens senare på morgonen. Ingen sol blev det idag som jag hoppats vilket suger... Ser ut att bli åska dock. Jaop det åskar, dags att rädda pappas dator och internet!!!
 
 
 
-Jin-sama.

Megurine Luka - Last song.

Kan inte sluta lyssna på denna låten! Den är så grymt bra!!! Har kommit en bit på mitt Sasuke-svärd! Men har långt kvar... måste bestämma mig/komma på hur jag ska göra själva klingan på svärdet... Det är det svåra med det hela... Annars går det fin fint! Ska lägga ut hur jag gjorde det senare, när/om jag blir klar med det^w^ Har nämligen möjlighet att låna en Bokuto om jag vill av en av mina kompisar ^w^ Men vi får se hur jag gör ^o^
 
http://www.youtube.com/watch?v=R63J2QHvkzw&feature=related
 
-Jin-sama.

Cosplay-grejer!

För några dagar sedan fick jag äntligen mitt Uchiha-märke som jag ska sy dit på Sasukes tröja (när jag väl sytt den). Och idag hittade jag en lösning på Sasuke-skor-problemet. Hittade ett par sandaler i min systers garderob som skulle kunna fungera med några få justeringar. Så det blir att sitta och fundera på hur man ska göra det... Idag ska jag också försöka mig på att hitta något som jag kan måla och ha som Sasukes svärd, känner att jag inte har tiden att lägga ner ex antal timmar på att göra det ordentligt. Skulle vilja men orkar inte med tanke på att jag ska sy hans tröja när tyget väl kommer. Så nu blir det att undersöka garaget eller vinden efter någon passande träbit. ^w^
 
 
Ha det så skojsigt i det fina vädret! >.<
 
-Jin-sama.
 
P.S. Ska även sitta och fixa lite på Kaeru-himes present, hon fyller år om två veckor O-O Och Neko-hime fyller redan nästa vecka ! OMG!

Haruka-con & annat.

(Yey! Äntligen fungerar det!)

Om ca två veckor ska jag iväg på ett konvent i Blekinge, det första som de tänker hålla där. Det kommer att vara i Karlskrona. Kan knappt vänta! Och någon som jag kommer att träffa på är Rin! Ska bli så kul att träffa henne igen! ^w^ Dock kommer inte Kaeru-hime följa med för hon tycker att det inte var värt pengarna att åka dit... Bara för att är ett endagarskonvent >_< Fast jag och Rin lär ha kul endå! Rin ska vara Sakura, dock väntar hon på cosplay:n. Beställde den för ett tag sedan medan jag väntar på tyg från tyskland. Det suger att vänta speciellt när man känner pressen från skolan och så... OMG! HUR SKA JAG HINNA ALLT!? Konventet är under 8 september men jag ska stanna där hela helgen för att umgås med Rin ^w^<3 Och senare i september ska jag till London med Kuma-chan och Imouto-san <3 Det ska också bli en himla massa kul!

-Jin-sama.


Ritplatta.<3

Något jag älskar är att rita och genom att jag fick en ritplatta när jag fyllde år har jag lite då och då satt mig och gjort några bilder på datorn. Tänkte att det var dags att visa upp dem även ifall jag inte är riktigt nöjd med de flesta!
 
 
Älskar mina Itachi/Kisame moments! HahaXD Något jag tänkt göra är att skanna in alla mina Itachi/Kisame/Bunny mini serier som jag gjort och färglägga dem i datorn... Men efter mkt letande har jag fortfarande inte hittat adaptern till den... SUGER! Men något jag var överlycklig över igår var att jag efter flera veckor hittade min doujinshi jag håller på med! YEY!
 
-Jin-sama.
 
P.s. I höst ska jag till Harry Potter landet utanför London mohahahaXD

Förnyandet av Sasuke-cosplay!

Sorry för att jag inte skrivit på typ hundra år! Men jobb och semesterfirande i Österrike/Tjeckien/Tyskland har tagit över mestadels av min tid. Men något jag har börjat planera är hur jag ska fixa min Sasuke-cosplay. Tycker att det är dags att göra den andra tröjan samt armskydden. Men den stora frågan är HUR FAN GÖR MAN DET?! Armskydden är inte så svåra att göra men tröjan... Har försökt att leta efter något mönster att följa utan lycka men tänkte fråga Neko-hime om hon har något bland sina tidningar. Idag skulle jag iväg och köpa tyg till allt men... tydligen ska det komma besökare till oss vilket gör att det säkerligen inte blir idag utan imorgon... Men något jag har gjort vilket har blivit skickat idag var Uchiha märket och den nya Sasuke peruken! Tyckte inte riktigt om den jag hade så köpte en ny som förhoppningsvis INTE är för liten eller ful.
 
 
Och idag har jag även spelat mitt Naruto spel som jag köpte under Uppcon. Ultimate Ninja storm 2. Både jag och min syster satt och skrek när vi försökte oss på Itachi... Låt mig bara säga att spel inte är min specialitet.
 
-Jin-sama.

RSS 2.0