Böcker!

Yes! Idag kom mina efterlängtade böcker!



I'm so happy!
<3
Nu vet jag hur Death Note slutade och slutet var verkligen oväntat!

...eller kanske inte...

-Jin-sama


En myt. ur kapitel 1.

Kriget mellan Demonriket och Himlavalvet hade varat i flera miljoner år. Varför detta inträffat visste ingen av de dödliga, som vandrade jorden yta. Några av de dödliga berättade historier om hur Saitchi och Kyuurksho, härskarna över dessa riken, börjat fejden genom deras maktbegär och den som stoppat dessa två var ingen mindre än jordens skapare (alla gudars moder) Misshwa. Hon hade fängslat deras mest älskade personer i de dödligas värld. Kyuurksho och Saitchi bad om att få sina älskade personer tillbaka, men Misshwa hade svarat;
     
        ”Om ni lovar att inte skada naturen som jag skapat med min kropp, så lovar jag att ge dem åter.”

Saitchi hade genast bett om förlåtelse och lovat, vilket gjorde att han fått sin bedårande hustru tillbaka, men Kyuurksho verkade ha andra planer.

       ”Om du lovar mig en son i utbyte mot min älskade ägodel, lovar jag att inget ska skada din skapelse.”

Gudinnan hade tvekat, men insett att hon inget annat kunde göra och tagit Kyuurkshos älskade ägodel, vattnet, och hans hustru som tidigare blivit fast i de dödligas rike hade fått stannat kvar eftersom han offrat henne och vattnet för sina själviska planer. Vattnet, som gudinnan fått, använde hon sedan för att skapa vatten åt sina trötta små barn på jorden och som lovat fick Kyuurksho sin son som döptes efter hans fader(Sakrowhi), Sai.
   Saitchi som redan hade en son blev upprörd över sin kusins oerhörda fräckhet mot gudinnan Friheth(Kyuurkshos hustru, gudinnan över verkligheten) och la en förbannelse över det nyskapta barnet, en sådan fruktansvärd förbannelse att barnets framtid skulle för alltid vara hotad.
   Åren gick och de båda barnen växte upp till män. Oishi(Saitchis och Urikuris son) var den mest pålitligaste gud av dem som fanns. Syskonen var såklart avundsjuka på sin broder och en dag beslutade de sig att lura sin bror. Den näst äldsta, Illya tidens gud, som fått i uppdrag att åka till de dödligas värld för att hitta sig en maka, sa till sin äldre broder:

       ”Far har bett mig om att säga till dig att följa med mig i mitt sökande efter en maka.”

Oishi, som lurats av sin yngre brors lögn, följde med honom till de dödligas värld.
       Kyuurkshos son, som var vackrare än självaste gudinnan Misshwa och som var sanningens gud, hade blivit ombedd att gå upp till de dödligas värld för att hitta sig en slav, som skulle göra allt i sin makt för att skydda honom och inte låta förbannelsen gå i uppfyllelse.
   Sai, som aldrig innan varit i de dödligas värld, beundrade allt med nya ögon. Hans far hade sagt att de dödligas rike var något ondskefullt och skrämmande. Den odödliga beundrade allt i sin närhet tills han hörde något som han aldrig hört förut. Sai gick en bit in och hittade en smutsig pojke. Den dödliga blev lätt förskräckt när den gudomliga varelsen uppenbarat sig för honom och började be om förlåtelse. Sanningens gud satte sig ner på knä och satte en hand mot dennes axel och sa sedan mjukt med ett leende:

       ”Var inte rädd, du dödlige, jag ska inte skada dig.”

Pojken, som grät, tittade upp och mötte den odödligas blick som var fylld med varme och log. Guden som var förundrad över denna dödliga varelse började fråga:

       ”Varför är du ledsen och vad är det som rinner nerför dina kinder?”

Pojken tittade på Sai och kunde knappt tro det han hörde.

       ”Det är tårar min herre och de rinner för att jag har mist min mor.”

Det uppstod en tystnad innan den dödliga pojken började tala igen.

       ”Om jag inte misstror så är herrn någon högt uppsatt person. Det är inte meningen att låta oförskämd, mitt namn är Kyu och jag undrar om ni skulle kunna ta med mig till vart ni än kommer ifrån.”

Sai blev en aning förvånad över att denne dödliga visste vad han talade om och svarade:

        ”Om det så är din önskan dödlige.”

Att bli omfamnad av en dödlig kändes inte alls kallt och hemskt som han fått höra av sin fader och alla monster som han levde med, och gav en lätt kram tillbaka.

       ”Låt oss gå då, Kyu, den tappre.”


Peruk!

Idag tittade jag lite på ebay och hittade en peruk i rosa. Utan att direkt tveka köpte jag den, bara för att den inte kostade så mycket, och vann den! Totalt kostade den, med frakt, 138kr.

 Ni som tänkt köpa en peruk till något con borde göra det nu när USA dollarn är låg och titta gärna på flera sidor och jämför priser innan ni bestämmer er för vilken ni vill ha.

 -Jin-sama.


Syo-dag i JKPG!

Idag var man på SYO-dag i JKPG för att börja planera inför framtiden. Jag och Kaeru-hime kommer troligen att flytta till Växjö till hösten om vi nu kommer in vill säga... Fast det enda jag direkt tänkte på var på konventen vi skulle kunna gå på om vi flyttade OoO, som är i augusti i Växjö. Idag skulle jag ha pratat med min mamma om det men hon var på dåligt humör så det blev inget med det. >:(

Men detta var inte allt jag gjorde idag^^<3 För en stund sedan tittade jag när Sex pistol OVA2 och Sekai-ichi Hatsukoi OVA1 kommer ut, vilket är i April månad. Jag så längtar tills dem kommer ut så jag har något att titta på, har sett det mesta som kommit, som Dash OVA movie, Junjou Romantica serien och Boku no namae. .... Ja, om ni vill ha tips på några bra serier inom yaoi fakton är det bara att fråga på! Har också börjat titta på säsong 2 av Kimi ni todoke för att se hur det kommer att gå för Sawako och killen hon gillar.



-Jin-sama.


Välkommen till Goshujin-sama!

Ett hjärtligt välkommande till min blogg och jag hoppas på att kunna göra den bättre med tidens gång!

Vad kommer att finnas på bloggen? Jo, jag hade tänkt skriva en del om cosplay, då jag ska på Bibbelcon & uppcon11 till sommarn tillsammans med min vän Kaeru-hime. Jag ser verkligen fram emot conventet!
   Cosplay är inte det enda jag kommer att skriva om då det finns så många saker som jag tycker är roligt. Jag kommer att lägga ut lite smakprover på böcker som jag själv skrivit, med mycket fantasy tema i dem ,men också lägga ut rekomendationer om olika yaoi-, anime- och manga serier.
   Det mesta kommer nog att bli bilder på mig och Kaeru-hime som cosplayar men också lite på hur man cosplayar och vad man ska tänka på när man sy m.m.

Vad ska man kalla mig? Eftersom det är en blogg och för att jag alltid velat bli kallad Jin eller Jin-sama gör ni bäst i att kalla mig det^^<3

Lite fakta om mig själv: Lever i en liten trakt i småland och har älskar anime, manga och cosplay + Japan sedan flera år tillbaka. Jag blir nitton hela somrar under den varma tiden på året och ska på mitt första convent EVER i april. För att ni inte ska undra över kön så kan jag tala om att jag är tjej>.<


Hoppas att ni kommer att ha nytta och glädje av min blogg & önskar er all lycka! <3

-Jin-sama<3


RSS 2.0