Yey!

Äntligen fungerar mitt japanska spel!!! Har längtat som bara den att kunna spela in det jag säger och jämföra och nu fungerar det! Arigatou Otosan!!!

Nu närmar sig Kodachi-con, denna helgen kvar... Börjar bli nervös för idag har jag inte ens sytt klart det jag borde göra! GAH! Och kanske får man linserna jag behöver för Sasuke men det är fortfarande ett kanske!!!

-Jin-sama.

Arg.

¨Nu har man suttit i ca en halvtimme med att få en annan bakgrund på det hela eller åtminstonde byta tema men inget vill... Huh-_- och inte hjälper det att man har annat att göra än att sitta med bloggen att fixa... Ni får nog tyvärr stå ut med den som den är sålänge.. Har en uppgift som måste in på fredag... Men en rolig sak till Neko-hime, Usagi-sama och Kuma-chan är att jag inom tre dagar eller en vecka kommer att ha byt tillbaka till Comviq yey!

-Jin-sama.


BuhuT_T

...Under konstruktion...



(Yey, kom äntligen på vad det hette!)

Neko-hime säg till om du kan se alla bilder nu!

-Jin-sama.


Bearbetning, läxor och cosplay!

Inom de närmsta kommer jag inte skriva på ett tag då jag ska iväg på konvent på helgerna och har lite annat för mig. Jag måste även göra om min blogg, då den inte verkar vilja lägga ut alla inlägg! Tror att det är fel på designen så ska göra om den från början och då lär hela sidan se rolig ut! Kanske lägger jag ut inlägg ändå!! Vill ju visa mig i Sasuke-cosplayen och annat!!!

Tills imorgon skulle jag ha läst färdigt en grej men har inte gjort det men eftersom vi ALLTID går igenom boken på lektionen så gör det nog inte så mkt + detta är det sista i konsthistorian så det gör nog inte så mkt. Och på torsdag och fredag ska vi ha projekarbete eller vad man ska kalla det och mitt projekt behöver 13pers. Huh-.- Funderar på att göra en annan bild men då måste jag hitta en hahaXD

Och iväg på konvent ska man två stycken, den i Lund och den i Växjö. Och såklart ska inget gå som man vill utan tågen till Kodachicon, lund, går konstiga tider som gör att man antingen kommer dit vid 6 på morgonen eller klockan 11, två timmar innan eller efter att konventet börjat! Inga  bussar går det heller att ta! Så lyckat!!!

-Jin-sama.


Bildanalys och shema...

Åh bildanalys åh bildanalys hur jag önskar att du inte mera fanns till. Och utan lära analys så skulle det inte finnas några problem. Åh linjer och former vem är det som orkar bry sig?

Fin låt va? >_< Är så trött efter dagens lektion om prat om analys hit och dit att jag inte orkar sätta mig och göra den själv... Istället har jag tittat runt på internet och gjort klart min Imouto-sans schema för hennes sommarjobb! Har varit rätt flitig gjorde klart det på två dagar, okej mindre än två dagar några timmar heheXD Men har iallafall skrivit några meningar till analysen... jag hoppas bara jag gissar rätt om alla linjer hit och dit. Mjuka, hårda, vertikala, horisontala, diagonala. Och alla former som trianglar, rektanglar och ja alla andra former som går att hitta i konsten -_- Sedan ska man snacka om en massa andra saker men det är just dessa två jag inte förstår mig på riktigt... Men idag fick man titta på en intressant film av David Hockney som berättade en oerhört intressant sak som han forskat och testat fram... Det är att alla tiders konstnärer från 1420 talet och frammåt använt sig av något som vi idag kallar FUSK! Genom att använt en lins eller en böjd spegel har de kunnat reflektera bilden till duken, ungefär som dagens projektorer. Tyckte det var oerhört intressant att höra om! Filmen tror jag hette Secret knowledge. Helt klart värd att se i 1 och en halvtimma.

-Jin-sama.

Kaeru-hime goes Vampire Knight Maria!

...Nu ni ska ni få se en fin bild...

___________________________________________________

Klart måste ni vänta lite innan ni får se den fina bilden...

___________________________________________________

Jag fick den igår av Kaeru-hime då hon prövad den>_<

___________________________________________________

Hon tyckte hon såg förfärlig ut medan jag tyckte hon såg söt ut >o<

___________________________________________________



-Jin-sama.


Neko-hime alert!!!

Neko-himes peruker kom idag! Så efter skolan slutat... och jag cyklat hela vägen hem... och öppnat postlådan och insett att det låg ett "kom och hämta paket på ICA"... dumpade onödiga grejer... och cyklade till ICA... Hämtade ut perukerna (fick stå i en jätte kö desutom!) och sedan cyklade hem igen. Huh-.- Och jag säger en sak Neko-hime din blåa peruk är verkligen BLÅ!!!!!!!


(...nästan som bilden fast lite mer blått i...)

-Jin-sama.


...Seg lektion...

Gud vad seg lektion jag hade idag!!! Istället för att vi gick igenom det vi skulle hade vi bildanalys!!! I två timmar om inte mer fick man stå ut med det innan läraren äntligen kunde ta sig i kragen och faktiskt gå igenom det vi skulle gå igenom!!! Huh-_- Inte min dag...


-Jin-sama.


Hemma igen...-.-

Nu var man hemma eller rättare sagt har man varit hemma i några timmar! >_< Först måste jag säga förlåt för att jag inte skrivit under helgen men har haft fullt upp och så hade jag inte med mig datorn då jag tyckte det var onödigt!!! I helgen har jag tillsammans med Neko-hime utfört ett under... Sasukes cosplay har tagit sin början! MOhahaha!!! Har gjort färdigt överdelen och 90% av armskydden är klara. Symaskinens nål böjde sig så hann inte göra klart armskydden... Så det som återstår är Byxor, kjol, rep och såklart skor... -_-

Under Ichicon kommer inte bara Neko-hime och Kaeru-hime vara där utan även Neko-himes syster Tori-san hänger också med! Neko-hime och Tori-san kommer att köra sitt eget tema under konventet vilket innebär kiminos ^o^ De ska köra tvillingtema vilket innebär samma frisyrer, kläder, skor och ja allt fast i olika färger som ändå hörihop, svart och vitt! Ska bli kul att se dem på konventet! Själv blir jag Sasuke(om jag blir klar vill säga) och Kaeru-hime blir Naruto dock kanske bara under Ichicon.... Under kodachi-con blir det nog Vampire Knight tema med Senri och Maria^_^

-Jin.sama.


EBAY!

Sedan jag kom hem från Vaggeryd har jag köpt en hel del från Ebay till Neko-hime... -_- vilket resulterade i att jag köpte till mig själv också>_< Så nu väntar man på tre peruker, tre perukhållare och två perukborstar. En av perukerna är min Sasuke-peruk och de andra två är Neko-himes första peruker!


-Jin-sama.

p.s Åker till Melbystrand i helgen!!!


En vecka!

Imorgon bär det av mot Vaggeryd och där kommer jag att stanna en hel vecka! Så blir en massa gosande med katterna och så ska jag även hälsa på mina kompisar jag inte träffat på en månad>_< Neko-hime kommer jag o ckså att träffa! Så har nästan packat allt och imorgon bitti blir det först skola! XD



-Jin-sama.


Fin helg...

Hela helgen alltså igår började med snöstorm... Inte alls kul och råka på allt så blåste det som bara den!!! Nu har man precis kommit hem efter en tur till simhallen med Kuma-chan, Usagi-san och Kaeru-hime. Var rätt kul förutom att alla förutom jag skadade sig>_< Nu ska vi iväg till shoppingcentret Grand sammarkand och titta runt lite och sedan ska jag och Kuma-chan hem till mig för att laga mat till oss! Usagi-san bor hemma hos Kaeru-hime och de kommer allihoppa vara här till tisdag och åker hem samma tid som jag tänkt! Slipper att åka ensam för en gångs skull!! Sedan blir det en hel vecka i Vaggeryd Yey!!!!


-Jin-sama.


RSS 2.0