Nyår med borttappat USB-minne.

Nyår och såklart har jag läst färdigt böckerna, har en kvar men vill inte läsa den! Så har inget att läsa och tänkte då att börja skriva på mina böcker men tror ni inte att jag inte hittar mitt USB minne?!!!!!!!!!!!!! Jag tror jag förlorar förståndet... så nu är alla böcker jag börjar på eller skrivit borta så då finns det bara en sak att göra, börja om på nytt. Vilket innebär; börja på en ny bok.... -.-


-Jin-sama.


Sekai-ichi Hatsukoi s2 avs.12

Varför?! VARFÖR?! Hela serien slutade med att man aldrig fick veta något om de blev riktigt ihop eller inte!!! Men älskade avsnittet ändå! Mycket känslor och man fick följa Takanos förflutna 0_0 Jag rent av hoppas på en säsong 3.


-Jin-sama.


GODKÄND!

Jag blev godkänd i min förra kurs!!!! Är så himla stolt över mig själv! Så nu gäller det bara att bli godkänd på kursen jag går nu så är jag OK inför våren^o^

-Jin-sama.


Återseende hos mangaklubben!

Jag kan knappt tro att jag hade sådan tur att mangaklubben har sitt sista möte innan jul imorgon! Och att jag har tid till det! Så imorgon blir det en tur till jkpg för ett kärt återseende och julklappsutdelning ^o^ Börjar redan då för att det är den enda dagen som jag kan ge två av mina kompisar deras paket! Ska bli väldigt intressant och se hur de reagerar!!!

Resten utav min vecka kommer på ett ungefär se ut så här:

Torsdag:

Köra min Imoto-san till skolan,
kika in på det nya varuhuset i Vaggeryd NETTO,
hämta Usagi-san i skolan,
hälsa på Kaeru-hime och byta julklappar,
hämta Imoto-san och ta henne hem
och till sist hämta min Okaa-san ^o^ Mkt bilfärande denna dag men ska bli så kul!!!!

Fredag:

Tidig färd till Ullared med familjen + Neko-himes familj. (Ännu inte helt säkert att det blir av annars blir det en tur till Jkpg.)
Julfirande med min riktiga morfar och hans familj.

Allt detta är lika med stress och sen vardag!
Lördag: JULAFTON!

Sekai-ichi avsnittet! (kan maybe ses på fredagen om det inte blir allt försent)
Vakna och åka till Neko-hime för julklappsbyte ^o^ (Något vi gör varje år!)
Åka hem igen och göra sig igjordning för julfirande.
Åker till mormor & morfar och firar julen först där....
Åker sedan till farmor & farfar för att slutföra dagen.
Sist men inte längst resan hem...

Söndag: VILA!

Slöa och leka med alla nya grejer!

Då så har ni min underbara julplanering. Mkt att göra på kort tid men det ska nog gå bra ^o^ Just det! Måste också skriva och skicka ett julkort till Danmark. huh-.- det får jag inte glömma och sedan måla färdigt min tavla! OMG, hur ska jag klara allt!!!!

-Jin-sama.


Sekai-ichi Hatsukoi s2 avs.11

Näst sista avsnittet kom redan i Fredags och jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte lagt ut det på bloggen!!! T_T Har haft så mkt att göra de senaste dagarna. Mycket grejer att ta med sig till Vaggeryd då man ska spendera hela 3veckor här!

Sekai-ichi avsnittet var helt underbart! Hur ska jag kunna klara mig att inte se på det på en hel vecka!!!!
-Jin-sama.


...Trött...

Idag är det verkligen en riktig slöa dag! Jag orkar inte göra någonting även ifall jag borde göra något! Sitter i soffan i lägenheten och funderar på om jag ska hitta på något men kommer inte på något.... Ett sådant vackert dilemma..... Men måste plugga lite granna idag så jag inte ligger för mycket efter i skolan, fast det gör jag inte >.< Kommer att göra min skriftliga inlämning under lovet och sedan läsa på till tentan som är samma vecka som skolan börjar igen. Mina sista veckor på 7-9 och det känns lite konstigt faktiskt. För vecka 3, tror jag, börjar jag mina andra kurser som handlar om bild och bilddidaktik. Ska bli kul att hålla på med något som jag gillar. <3
     Kommer också att leka med Neko-hime under lovet ^_^

-Jin-sama.

Snöfall historia 2. av J.Hofer

Jag hade alltid älskat snön. Snön var en del av mig. Den som alltid föll så vackert under jullovet och som sedan försvann så fort man rörde vid de fallande flingorna. Jag stannade upp. Något hade fått mig att stanna. Jag vände mig om, någon förföljde mig. Hjärtat bultade i takt med stegen som närmade sig. Det första jag såg var blodet som droppade ner mot marken och formade den vackra vita snön röd. Jag var utom synhåll från staden. Man kunde på avstånd höra sireners tjutande. Det andra jag såg var det mörka håret. Så mörkt att det nästan höll på att försvinna in i mörkret som omgav skogen. Det slog mig inte förens långt senare att det inte var personens blod som droppade ner mot marken utan någon annans.

   ”Vem är du?” Frågan hittade ut själv och det skrämde mig. Personen skrämde mig! Hur skulle någon kunna gå omkring så lätt klädd om vintern? Då personen såg upp mot mig, där personen stod flera meter ifrån mig, kände jag hur en ilning for genom kroppen. De blodröda ögonen fick mig att darra av rädsla. Vad var det jag såg? En kille klädd i blod? Plötsligt sträckte han handen mot mig som en gest att hjälpa honom. Rädslan höll mig, skulle jag våga ta i honom? Jag närmade mig honom sakta. Mina vita handskar färgades snabbt röda av blodet som täckte han kropp. Även min jacka då han höll om mig. Jag kunde känna hans andetag vid min nacke. Kände hans kalla, blöta kropp genom min jacka. Hans hand som vilade i min verkade vilja bryta den. Det gjorde ont. Smärtan var nästan olidlig. Varför hade jag gått fram till honom? Hans läppar la sig mot min nacke, mitt hjärta pulserade i hög takt. Vad tänkte han göra? Jag kände något hårt och vasst lägga sig mot nacken men de drogs sedan undan. Han slutade trycka hårt om min hand och såg nu upp mot mig. Killen la sin andra hand mot min kind och log innan han föll ihop i mina armar.

      Aldrig hade jag varit med om något sådant här tidigare. Aldrig någonsin hade jag haft en kille inne i mitt lilla hem. Inte mindre i min säng. Det hade varit besvärligt att bära honom hela vägen utan att bli sedd av andra. Tur nog var det sent så ingen vågade sig ut om natten. Rykten spred sig väldigt snabbt i den by jag levde i och tack vare ryktena var det få som vågade sig ut, då nattens mörker hade lagt sig. Jag betraktade honom. Han hade vackra mjuka drag vilket fick mig att tänka på snön som jag älskade så innerligt. Utan att jag märkt det själv hade jag närmat mig honom. Jag var nu vid sängkanten med huvudet i jämnhöjd med hans, då jag satt ner på knä. Min hand strök varsamt hans hår och jag… Jag stannade upp i rörelsen, hade jag tänkt kyssa honom?! Jag drog mig snabbt undan och sprang in på toaletten. Där satte jag mig ner på toan och kände mig förvirrad. Aldrig hade jag betet mig som jag nyss gjort. Vad var det med mig? Jag såg in i spegeln, följde de mörka dragen som talade om sanningen. De påminde mig alltför väl om en tid som jag ville glömma. Jag såg bort från spegeln och kände hur jag behövde en dusch. Både hans och mina kläder hade jag slängt i tvätten. Jag steg in i duschen och kände hur det varma vattnet följde min kropp. Jag tänkte på killen. Han hade inte haft några sår då jag blivit tvungen att både ta av honom kläderna och sedan tvätta av honom. Bara minnet utav hans kropp fick mig att bli varm.  Nej, jag fick inte tänka på det! Då jag steg ur duschen hörde jag hur något rörde sig inne i mitt vardagsrum. Hade han vaknat? Snabbt tog jag på mig kläderna och steg ut i det mörka rummet. Hade rummet varit så här mörkt innan? Jag tog ett steg till och tryckte på ljusknappen utan att något hände. Det var tillräckligt mörkt för mig att inte se något, någon hade dragit för persiennerna. Månen hade varit full inatt vilket tydde på att det inte kunde vara så mörkt som det var i rummet. Bara ljuset från badrummet hjälpte mig att se. Plötsligt försvann även ljuset från badrummet. Jag kände mig iakttagen och hur någon stod bredvid mig men när jag äntligen vågade känna efter fanns det ingen där. Jag ville tro på att det var killen som var i rummet men det kändes fel.

      ”Kom fram, jag vet att du är här.” Jag var nervös och hade panik. Jag gillade inte att känna det jag kände, jagad. Plötsligt låg ett par händer mot mina axlar. Jag kunde inte röra mig. Jag hade frusit fast.  Jag kände snart hur hår kittlade mig vid nacken och andetagen som rörde mig.

     ”Varför tog du hem mig, människa?” Människa? Jag kände hur rädslan växte.

    ”Vem är du?” Han drog sig undan, vilket fick mig att känna mig lättad. Plötsligt kände jag hur han tog tag i mig och slängde mig på sängen. Hans ögon lyste i mörkret, lysta djupt röda då han var över mig.

     ”Varför tog du hem mig!” Hans ilska skrämde mig. Vad skulle jag säga? Vad kunde jag säga? Jag hade inget direkt svar.

     ”Jag… Jag…”

    ”Svara mig, människa! Varför tog du hit mig?!”

     ”Vad kunde jag göra? Du svimmade på mig…” Jag såg bort från hans blick. Jag hoppades att mitt svar räckte. Han skrämde mig! En hand började leka med mitt hår. Jag såg åter upp mot honom och märkte hur nära han var. Rädslan fanns fortfarande där.

     ”Jag vill att du släpper ut mig.” Hans röst var mjuk. Det fick mig att slappna av.

    ”Det är bara att öppna dörren.” Svarade jag men det fick honom att bara bli arg igen.

     ”Det är inte alls bara att öppna dörren! Du måste släppa ut mig!” Hans blick var fylld av något, om jag bara visste vad.

     ”Om du låter mig gå till dörren kan jag släppa ut dig.” Vad kunde jag göra, han kunde tydligen inte göra det själv. Han flyttade på sig och jag satte mig upp. Jag tog ett djupt andetag innan jag ställde mig upp. Det var verkligen en konstig natt.

     ”Vänta!” Han tog tag i min hand. Jag såg bakåt, allt jag kunde se var hans röda ögon.”Tänd inte ljuset.”

     ”Varför får jag inte…”

    ”Fråga inte gör det bara inte! Öppna fönstret.” Han släppte min hand och jag gick lydigt mot fönstret och drog upp persiennerna innan jag öppnade fönstret. I samma sekund som fönstret öppnades kastade han sig ut genom det. Jag skrek till. Min lägenhet låg på femte våningen så det var långt ner till marken. Men i samma sekund som han föll neråt försvann han som en mörk skugga bortåt. Mitt hjärta bultade i snabb takt då jag stängde fönstret.

     Jag vaknade nästa dag för att gå och shoppa julklappar. Julafton var om några få dagar så det var dags att köpa de sista presenterna. Då jag gick ut var den snötäckta himlen från igår borta. Killen hade aldrig kommit tillbaka efter att han försvunnit. Han fanns i mina tankar under hela shoppingen. Vad gjorde han nu? Vart fanns han? Vem hade han varit? Jag gick hemåt efter ett kort stopp på Ica.  Snön föll när jag närmade mig min lägenhet. Jag stannade till vid övergångsstället för att titta på snöflingorna. Himlen var åter täckt med de gråa molnen och solen kunde inte nå mig med sina varma strålar. Tillslut efter några korta sekunder gick jag över övergångsstället för att bege mig hemåt. Plötsligt kände jag hur någon drog mig tillbaka från övergångsstället till trottoaren, jag hade inte hunnit gå mer än en halvmeter.

     ”Vad håller du på med!” Jag var trött på att folk alltid skulle ta i mig. Jag slog undan handen som höll om min arm och vände mig bakåt. Jag blev chockad. ”Du…” Jag tystnade. Hans röda blick fick mig att tystna.

     ”Jag har letat efter dig. Jag vill att du släpper in mig.” Vem trodde han att han var?! Först skäller han på mig och försvinner och sedan kommer han tillbaka och vill bo med mig?!

     ”Varför skulle jag göra det?” Jag tog ett steg bakåt, tillbaka mot övergångsstället, redo att springa för livet. Mitt hjärta bultade tredubbelt från det normala. Han närmade sig mig, han stod nu så nära att vi skulle kunna röra varandra utan att göra något.

     ”För att du är min.” Då jag märkte att hans hand var på väg att ta i min arm vände jag mig om och sprang så fort jag kunde mot lägenheten. Vem var han? Vad ville han mig? Vad menade han med att jag var hans? Plötsligt stod han där på andra sidan övergångsstället med armarna öppna, precis som om han ville säga ’kom till mig’. Jag stannade, jag vägrade springa in i hans armar. Hela jag skrek ut att han var farlig. Hur hade han kunnat hinna före mig till andra sidan? ”Se så, kom till mig. Du vet att du vill.” Blicken drog mig in. Jag kände hur mina fötter tog ett steg efter det andra. Rädslan for genom mig. Jag ville inte. JAG VILLE INTE! Då jag nått fram till honom lät jag honom ta min hand och föra mig nära. Jag skakade. ”Var inte rädd, jag ska inte skada dig. Släpp bara in mig.” Jag kände hur snön föll mot mitt ansikte då jag såg upp mot hans ansikte. Han menade det. Blicken talade om det. Men ändå kunde jag inte låta honom komma in, vad skulle han göra om jag gjorde det?

     ”Nej.” Det var det första jag sa men inte det sista. Hans blick ändrades till raseri, ingen medkänsla fanns där.

     ”Du ska släppa in mig! Jag vet att du vill!” Jag såg ner.

    ”Jag vill inte. Du skrämmer mig.” Det var då han släppte taget om mig. Kylan som omringade mig fick mig att frysa. Han såg sårad ut. Jag ville öppna munnen att säga något men jag höll det tillbaka. Om jag sa något skulle jag släppa in honom och jag kunde inte. Inom några sekunder försvann han, ingen rök och inget springande. Han helt enkelt bara försvunnit.

     Några dagar senare befann jag i att packa. Jag hade fått en ny position i en stad långt bort. Julafton hade flugit förbi. Jag kände mig tom. Jag packade ner det sista och såg sedan ut genom fönstret. Killen hade aldrig kommit tillbaka efter det som hänt. Snön hade upphört att falla den dagen. Jag förstod inte på det själv varför jag brydde mig om honom men… Jag såg bort mot en kartong, där låg hans kläder dem jag tvättat. Jag kunde inte glömma honom. Hade han haft rätt? Var jag hans? Jag hade tänkt röra vid hans kläder men avstod. Istället tog jag på mig ytterkläderna och gick ut. Det var fortfarande kallt ute men snön vägrade att falla. Jag fortsatte bort mot skogen, där jag först mött honom. På julafton hade jag fått reda på att en tjej i min egen ålder hade hittat en annan tjej död i skogen, samma dag jag träffat killen. Tjejen som hittat den döda hade sedan också försvunnit i samma veva som en ny hittats död. Det var ryktet som gick runt. Det fanns någon som gick runt om kvällarna och nätterna och dödade tjejer. Polisen hade inte hittat personen som låg bakom det utan bara fler kroppar. Jag stannade upp. Jag hade kommit tillbaka till stigen där vi först mötts. Plötsligt hörde jag steg. De var lätta. Snön började falla. Jag vände mig inte om utan väntade, väntade in personen.

     ”Vad var ditt namn? Jag fick aldrig veta det.” Jag kände hur armar la sig runt mig och huvudet som las mot min nacke. Han viskade det innan han bad mig om samma sak som innan.

     ”Mm… Jag släpper in dig.” Nu förstod jag, jag var hans.

Copyright: J.Hofer.

-Jin-sama.


Dålig hämnd...

Okej låt mig bara säga en sak... Min hämnd blev mer rolig för mig själv än någon hämnd på någon-.- Aja åtminstone är den rolig!

Allt började med att Kaeru-hime fick ett samtal....

En kort stund därefter öppnar Kaeru-hime mailet hon fått.... men det innehåller bara några få bilder... texten finns inte där...



Och det var allt som fanns i mailet....

-Jin-sama.


Fixat!

Nu är endel av mina oönskade samtal över!!!!!!!!!! Okej har ett samtal till men det tar vi sedan.... Nu har man ringt csn färdigt och även bostadsbidraget är ok, väntar bara på att få bilagan på posten -^o^-
   Fast nu när jag blir påmind om en grej så vet jag exakt en bra hämnd.... Mohahahhahahahah!!!! @o@ Och vad det är kan jag inte visa då jag inte är färdig med den än! Men den är riktad mot Kaeru-hime som snart flyttar till Växjö ^o^ Saknar Neko-hime men får snart träffa henne då jag åker till Vaggeryd nästa vecka! Neko-hime vi måste hitta på något då!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okej nu drar vi ifrån det ämnet. Julklapparna som jag har kvar måste bli klara till nästa vecka, då jag åker till Vaggeryd or I will be efter..... -_- Svengelska nu också fan! >o< Aja nu ska jag nog börja med hämnden och kanske lägga ut en grej till på bloggen. Men vi höres! >.<


-Jin-sama.

"Gud vad jag har blivit duktig på att lägga ut saker på bloggen"

Ps. Två av mina blommor har dött... ....R.I.P....

Måndag.

Jaha snart har måndagen gått och jag har letat efter ett par viktiga papper. Men har också pluggat lite granna men mest har jag nog bara suttit i soffan med datorn och tittat på Bleach......

Jag säger bara en sak... Bleach är beroende framkallande... Ville egentligen titta på Vampire Diaries säsong 2 men den fanns inte online och då börjar jag såklart titta på Bleach som har mer än 200 avsnitt!!!! Väldigt lyckat.... Är på avsnitt 87 och tycker den är ok, ibland jävligt bra! >_<

-Jin-sama.


Sekai-ichi Hatsukoi s2 avs.10

Nu har avsnitt 10 kommit ut! Är så himla lycklig! Har längtat efter detta avsnitt. Handlar om första paret igen ^o^


-Jin-sama.


Idol 2011!

Yey! Amanda Fondell vann idol! Blev så glad! Och så kom jag in på mina bildkurser till våren! Känner mig så himla lycklig även ifall inte hela veckan har varit dans på rosor..... -_-' Imorgon ska jag tvätta och sedan blir det plugg, plugg, plugg och plugg inför min nästa salstenta.... Egentligen hade jag tänkt strunta i den då jag inte behöver ha allt godkänt till våren men känner att jag åtminstone kan ge den ett försök till....


-Jin-sama.

P.s. Har ny hårfärg OoO


5 december och snö!

Nu har snön kommit till Växjö! Rullade upp rullgardinen och upptäckte snön! Blev en aning förvånad över att snön kom över huvudtaget med tanke på hur mycket det har regnat.



-Jin-sama.
Skulle så passa med vinter-cosolay nu!!!!!!

GAH!

Jag tror jag blir galen! Ska börja med uppgiften som ska vara klar till tisdag men kan inte komma igång med den! Jag vet inte vad jag vill skriva och framför allt inte VAD jag måste skriva!!! Det ska vara något med svenskan att göra. "Diskutera på vilka sätt kunskap om språksociologi är relevant för en lärare i svenska i dagens grundskola/gymnasium. I din diskussion ska du beskriva relationen mellan språkbruk, samhälle, skola och individ." Jag tror faktsikt att jag håller på att bli störd eller något... Kan inte plugga, orkar inte tänka och framför allt har tiden men använder den inte!!!!!!!!!!!!!!!! Varför!!!!!!!!!!!?

T_T

-Jin-sama.

Sekai-ichi Hatsukoi s2 avs.9

Avsnitt 9!!! Gud nu får man ÄNTLIGEN veta resten av förra avsnittet! Och nu så är det inte så många avsnitt kvar på hela säsong 2... Brukar ju vara 12-13 avsnitt och nu är vi på 9.... T_T


-Jin-sama.


Kono Danshi Uchuujin to Tatakaemasu.

En ny och VÄLDIGT speciell yaoi ova. Har sett första delen av ova:n och tycker att den är väldigt udda. Ibland blir det stilbilder ibland blir det som vanligt animerat och färgerna, stilen är olika nästan hela tiden! Men får se vad jag tycker om den, än så länge står den på UDDA yaoi listan, men det känns som om denna är mer Shounen ai än yaoi.

Engelska titeln: This boy can fight aliens.



-Jin-sama.

P.s. eftersom jag är en sådan nörd så kan jag inte motstå att titta på en ny konstig  yaoi-ova!

...Plugg, plugg och plugg...

Jag har verkligen svårt för att konsentrera mig idag. Ingenting har jag jobbat med mina uppgifter, men dock kan det varit för att jag försökt hålla mig vaken och inte somna då mitt huvud känts tungt och jävligt! >-< Men nu har jag åtminstonde svarat på varje fråga på uppgiften till seminarium 2 fast är inte riktigt säker på om jag fattat rätt på det hela... Ska nog snart sova en stund för att bli lite piggare så jag orkar plugga imorgon också! XO Jag måste ju trotts allt bli färdig med uppgift 3 annars kan jag ligga riktigt illa ute... Och det är inte allt jag måste plugga, jag har också en omtenta längre fram eller rättare sagt veckan efter nästa vecka vilket jag inte ser fram emot.... Mer svenska grammatik NO!!!!!!!!!!


-Jin-sama.

Tvättdag.

Idag är det allra första gången jag tvättar, innan har jag alltid tagit med mig tvätten hem till vaggeryd. Kändes lite udda eftersom tvättmaskinen var helt annan från vad jag är van vid!!! Och så verkar det som om min mjölkallergi(eller vad det heter) har blivit värre... Har mått dåligt sedan igår då jag åt potatisgratäng med sås och kött.... Åt faktiskt en hel del mat med mjölk igår... Så misstänker att det blivit värre.. Mitt huvud känns inte heller bra, har nog sovit antingen för lite eller för mycket... Yey! Det kan liksom inte bli bättre då man har tre uppgifter att göra under veckan! Nu ska jag försöka göra färdigt seminarium2 uppgiften vi fick igår så jag kan fokusera på seminarium 3 uppgiften sedan.

I helgen stannar jag i växjö men får besök utav min imouto-san under helgen medan mina föräldrar kommer på söndag^o^
-Jin-sama.

RSS 2.0