Lägenhet!

Nu har jag och Kaeru-hime en lägenhet, en etta på 29kvm.

Fyra dagar kvar till Närcon! Och jag vet inte om jag ska ha med mig alla mina cosplay-dräkter eller bara två...



-Jin-sama.

SPEL!

Beställde två spel och ett 16MB minnekort till mitt nya ps2. Två dagar och jag har allt i mina händer!

Här är spelen jag köpte:




Så lycklig är jag! Äntligen kan jag spela!

p.s. Närcon nästa vecka! Kaeru-hime när ska vi ha fotosession?

-Jin-sama.

Beslut och beskymmer.

Det verkar som om det är en lögn att hitta lägenhet, en tvåa, i Växjö som jag och Kaeru-hime kan dela. Det finns ett alternativ och det är att bo i studenkorridor, vilket jag inte är så förtjust i. Men i så fall får jag och Kaeru-hime dela på oss, aldrig sova över hos varandra eller något, då det inte finns plats. Har hittat ett rum i en studentkorridor och funderar faktiskt på att ta den...

Osäkerheten är stor!

-Jin-sama.

Lägenhet.

Jaha nu har jag sökt en massa men inte fått någon än... Ska försöka på nytt genom att söka två andra, då man bara kan stå på kö på tre.


-Jin-sama.

...Bilder...

Bilder jag gjort under tiden jag jobbade.


(En liten pengar-gud)


(Bib-Olo en liten kalv.)


(Lo-Lil en hund.)

-Jin-sama.


Växjö!

Har bara en sak att säga.... VÄXJÖ HÄR KOMMER JAG!

Nu kommer man att under fyra år utbilda sig till högstadielärare inom svenska, har inte valt vilka fler ämnen jag vill undervisa i än. Kommer att börja där v.35 och troligvis flytta dit med Kaeru-hime(om vi får lägenhet) veckan efter.

Så nu är det bara att hålla tummarna för att man får lägenhet och sedan söka bidrag och annat så man har råd att bo där. Hoppas på det bästa!

-Jin-sama.


Malfoys frisyr

Jag tänkte jag kunde nämna hur jag lyckades få mitt hår så fint.
Eftersom jag har speciellt hår, som aldrig vill hålla sig då man använder sig av sprej, prövade jag att använda sockervatten. Min pappa rekomenderade det. Och det lustiga var att det fungerade! Höll jätte bra och skulle nog hållt ända tills imorgon om jag inte blivit tvungen att dusha av det, jobbar imorgon.

För att göra sockervatten är det bara att lätt koka upp vatten, 4-5, och hälla i socker tills det blir lite tjockt. Inte för tjockt bara! Det ska vara ungefär hälften så mycket socker som vatten men det bästa är att pröva sig fram tills det passar sitt egna hår.

Hoppas detta kan hjälpa dem som inte kan använda sig av hårsprej eller gele för att håret ska hålla.  >o<

-Jin-sama.


Mini-serie med Majki & Simon



Här är min mini-serie som jag gjorde under tiden jag jobbade.




(Nämre foton på den)

-Jin-sama.


Harry Potter - filmen

Nu är det äntligen dags för den allra sista Harry Potter filmen.

Har gjort mig färdig då jag ska cosplaya Malfoy. Här kommer en fiiin bild på mig...



-Jin-sama.


En dag kvar...

...till Harry Potter...

(Uppcon11)

Snart är det dags för sista Harry Potter filmen! Yey ^^<3

-Jin-sama.


Två dagar kvar...

!till Harry Potter!

Bara några dagar till och sedan är det dags!

-Jin-sama.


Tre dagar...

...till Harry Potter...

Ja, jag gillar att räkna ner saker så nu kan jag också säga att det är 4-5dagar kvar till jag får reda på om jag kommit in i Växjö. Och en & en halv vecka kvar tills jag slutar mitt sommarjobb och kan njuta av sommaren.

NÄRCON om mindre än en MÅNAD!

Jag bra älskar när allt jag vill göra kommer allt närmare!

-Jin-sama.


Fyra dagar kvar...

...till HARRY POTTER!!!!!!


Jag kan knappt vänta tills det är dags för sista filmen av Harry Potter. Jag, Kaeru-hime och Koinu funderar på om vi ska vara ett par riktiga Harry Potter nördar och klä ut oss lite granna. Och i så fall ska jag vara en Malfoy wonnabe medans Kaeru-hime är antingen Ron eller Harry. Koinu kommer i så fall (än så länge) vara Hermione.

Jag vet inte vad jag tycker om att ha en massa gele i håret men det funkar nog...

Mina böcker är skickade och jag kan redan känna hur det känns att hålla i dem!

-Jin-sama.


19!

Ja nu var man 19 och inget känns förändrat. Ett år äldre. Fick lite saker från min imoto-san (lillasyster) vilket var godis... En rolig grej var cigarett paketet, med tuggumiciggareter i.

 + en godispåse^^<3
(Remember! Smoking kills!) (Atleast when you don't suspect it! Amen!)

-Jin-sama.


Fyller år!

Imorgon fyller jag hela 19 år! Ska bli kul fast vi får väl se hur årets födelsedag kommer att bli... Förra året hade jag både släkt och kompisar hemma hos mig men... det tyckte jag var sådär så i år blir det uppdelat som förut. Kompisarna skulle kommit idag men det blir inte förens på fredag istället. Så släkt kommer imorgon samtidigt har jag en körlektion klockan halv fem. Hur det går det vet bara ödet...

Här är en bild jag lekte med igår, base-picture:


(Group hug! Yey <3)

-Jin-sama.


Hihi... XD


(Vad tycker ni? o>O<o)


(Gissa vad jag gjort .OoO.)

-Jin-sama.


En japan!

Ja, det är som överskriften. En japan ska komma hem till mig! Det hela känns overkligt! En av mina drömmar går i uppfyllelse! Under datumen 24/8-30/8 kommer en tjej från japan att bo hos mig och min familj. Hon heter Shoko Matsuda och är 16 år, alltså tre år yngre än mig själv... Jag vet inte riktigt hur det kommer att fungera då jag kanske börjar skolan i Växjö den 29/8.  Men jag hoppas att det löser sig!

Mina planer, då vi ska visa henne runt, är att:


-Cykla en runda, visa upp Vaggeryd
-Bada i hjortsjön? Har inte bestämt mig för det än...
-Bio i jkpg, då hon får åka tåg också!

Och där tar mina ideer tyvärr slut.... Dålig på att hitta på saker... men kanske kommer på något mer sedan. Ge mig gärna några förslag!

-Jin-sama.

BÖCKER!!!

Beställt åtta nya böcker nyss. Fem av dem är fortsättningen på min varulvs serie: A Mercy thompson novel, moon called. Kunde inte hålla mig från att köpa dem, då jag visste att jag annars skulle bli galen! Resten av böckerna är från författarens andra noveller, The Alpha and omega novels.

Baksidetexten på första boken av A Mercy Thompson Novel:


Werewolves can be dangerous if you get in their way, but they'll leave you alone if you are careful. They are very good at hiding their natures from the human population, but I'm not human. I know them when I meet them, and they know me, too.

Mercy Thompson's sexy next-door neighbor is a werewolf. She's tinkering with a VW bus at her mechanic shop that happens to belong to a vampire. But then, Mercy is not exactly normal herself... and her connection to the world of things that go bump in the night is about to get her into a whole lot of trouble....


-Jin-sama.

RSS 2.0