YOHIO!

Gah! Jag längtar tills jag kan sitta och titta på Yohio på tv:n!!! Kommer sitta som fastklistrad framför den ^w^/ På söndag börjar det, kriget om vem som ska få vara med i Eurovision song Contest! Ska bli intressant att titta på fast när jag fick se att Sean banan är med i år igen blev jag lite dämpad... -_- Stackars barn. Så lär lyssna lite granna på hans bidrag innan jag byter kanal för stunden och när han slutat sjunga så byter jag tillbaka till kanalen igen. Så gjorde jag förra året... Låten var för konstig och ugh... Får rysningar när jag bara tänker på det! Men hjärtat blir varmt och gott igen när jag tänker på att Yohio kommer vara med ^^<3 Hoppas stort på att han kommer vidare!!!! Han rockar!!!

//Jin-sama.

Ny kurs!!!

Då har man börjat sin nya kurs i engelska! Har världens coolaste lärare som kan flytande engelska! Brittisk dialekt och allt!!! Idag ska jag iväg till mangaklubben och ha lite skoj^^<3 har inte varit där på flera veckor! När jag väl hade tid att gå blev jag sjuk och därefter kom mina båda tentor!!! Stressigt som fan var det! Ska även iväg på bio med à-kun. Ska bli kul ska bli intressant att se vad det blir gör bio0-0

I mars ska jag tsm med imouto-san som blivit sasuke i vår cosplay grupp-_- jag vill vara sasuke!!!! Vi kommer nog dock växla mellan varandra>_< kuma-chan ska också följa med till London och när vi är där ska vi gå på Harry Potter landet!!!! Har bokat allt så nu gäller det att hålla ut till slutet av mars! Jag vill dit nu!

//Jin-sama.


RSS 2.0