LOVE MODE

Här kommer även min favorit Love mode som jag nämnde i mitt inlägg om serien Ze. Det är Shimizu Yuki som gjort den och den har drama, komedi, romantik, tragedi och yaoi! <3 Köpte första och fick andra boken av serien och föll för den ganska snabbt! Var tvungen att läsa resten och läste den därför online... Ska köpa hela när jag har pengar till det ^^<3 Ska även köpa serien Ze och lite andra yaoi serier <3 Här kommer handlingen som också är på engelska(den här handlar om olika par genom hela serien, i varje bok handlar det om ett utav de paren som finns):

"Mistaken identities, bizarre accidents and pratfalls, tragic pasts and plenty of broken hearts, and that’s just for starters! Love Mode tells the story of the lives of the men involved with the classy male escort service, Blue Boy. Lovelines intertwine and cross, friendships are made and broken in this boys’ love classic!"


(från första boken och här handlar det om killen Izumi som blir misstagen att vara en snubbe vid samma namn från en gay hostclub! Takamiya Katsura tror att det är Izumi som är hans hostclub order medan Izumi tror det är hans hemliga dejt, som Izumis kompis skaffat åt honom. Dock är Izumi inte gay!!!!) Vilken dramatik!
-Jin-sama.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0